Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση. Εντάξει, αν γίνει μια φορά. Δύσκολο αλλά κατανοητό αν γίνει δυο φορές. Περίεργο αν γίνει τρεις φορές. Ε, όταν πλέον φτάνεις στις 12 φορές είναι δεδομένο πως κάποιο «λάκκο έχει η φάβα»!

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Πολ Τσέιμπερς. Αρχικά ο συμπαθής αυτός κύριος είχε αγοράσει μία τηλεόραση αξίας 900 λιρών από τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών «John Lewis». Μέχρι εδώ όλα καλά. Μετά από λίγο καιρό ο Πολ επέστρεψε την τηλεόραση. Πήρε μια άλλη και επέστρεψε στο σπίτι του. Μετά από λίγο καιρό η ιστορία επαναλήφθηκε.

Για να μη τα πολυλογούμε μέσα σε τρία χρόνια ο Πολ Τσέιμπερς επέστρεψε συνολικά στο κατάστημα 12 τηλεοράσεις!

Το πρόβλημα είχε να κάνει με την εικόνα. Όπως ανέφερε στην Birmingham Mail ο 54χρονος άνδρας πάσχει από επιληψία και είναι απαραίτητο η εικόνα της τηλεόρασης να είναι αψεγάδιαστη. Εκείνος, ωστόσο, πάντα κάτι έβρισκε (κυρίως στα πίξελς) , ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια και επέστρεφε την τηλεόραση πίσω.

Κάπως έτσι, τα «John Lewis» τον ενημέρωσαν με επίσημο έγγραφο πως πλέον δεν μπορεί να αγοράσει κάτι από τα καταστήματά της, καθώς όπως φαίνεται δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και πως καλό θα ήταν να σεβαστεί την απόφασή τους γιατί ούτε και οι ίδιοι θα ήθελαν την επόμενη φορά να τον προσβάλουν.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως ο ίδιος ο Πολ Τσέιμπερς δηλώνει ιδιαίτερα προσβεβλημένος από την απόφαση της εταιρείας δεδομένου πως όσες φορές είχε πάει εκεί για αλλαγή κάποιας τηλεόρασης «οι ευγενικοί υπάλληλοι παραδέχονταν πως είχαν δίκιο»!