Ένοχη κρίθηκε μία Αμερικανίδα, σύζυγος στρατιωτικού, η οποία είχε βάλει φωτιά στο σπίτι της στη περιοχή Fort Campbell με αποτέλεσμα δύο από τα τρία παιδιά της να βρουν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα έβαλε τη φωτιά με στόχο τον σύζυγό της.

Η καταδίκη της Billi Jo Smallwood ήρθε πέντε χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου Sam Fagan και της 2χρονης Rebekah Smallwood στη φωτιά την όποια η γυναίκα, σύμφωνα με το δικαστήριο, έβαλε με στόχο τον άνδρα της και την ασφάλεια ζωής του!

Ο σύζυγός της Wayne Smallwood και η μικρή Nevaeh, την οποία έβγαλε από το φλεγόμενο σπίτι η μητέρα της, διασώθηκαν…

«Έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι με την ελπίδα να σκοτώσει το σύζυγό της και κατέληξε να σκοτώσει τα παιδιά της», είπε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η γυναίκα έριξε βενζίνη στο πάτωμα του σαλονιού. Οι πόρτες είχαν κλειδωθεί από μέσα και οι ανιχνευτές καπνού είχαν αφαιρεθεί.

Ο Wayne Smallwood είχε ασφάλεια ζωής ύψους 400.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η Smallwood ανησυχούσε για τον άνδρα της που έκανε κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών.
Λίγο πριν τη φωτιά το ζευγάρι είχε επιστρέψει από ταξίδι στη Τζόρτζια και είχε στις τσέπες του μόλις 17 δολάρια. Η γυναίκα είχε θυμώσει γιατί ο Wayne είχε νωρίτερα βγει από το σπίτι και είχε πάει σε ένα μπαρ.

Ο Smallwood είχε παλαιότερα κατηγορηθεί για κακοποίηση της συζύγου του.
Η υπεράσπιση της γυναίκας υποστήριξε πως η φωτιά άναψε από κάποιον εισβολέα ή ακόμα κι από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της δίκης ο Smallwood εξέπληξε τους πάντες όταν σηκώθηκε και είπε στο δικαστήριο: «Με λένε Wayne Smallwood και είμαι εδώ για να υποστηρίξω τη γυναίκα μου». Την περιέγραψε μάλιστα ως «το πιο τρυφερό άτομο που ξέρει»!

Δείτε τις φωτογραφίες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.