Ένα βίντεο που δείχνει ένα πίτμπουλ να επιτίθεται σε μια γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης και να δαγκώνει το παπούτσι της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο σκύλος φαίνεται να τραβάει το παπούτσι της γυναίκας, ενώ ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να τον απομακρύνει. Μια άλλη επιβάτης κρατάει το πόδι της γυναίκας και ακούγεται να λέει «Πάρε τον σκύλο από πάνω της!» ενώ ένας άντρας φωνάζει: «Πάρτε την αστυνομία».

mp9dh049

Τελικά, ο ιδιοκτήτης του σκύλου λέει στην γυναίκα να βγάλει το παπούτσι της. Μόλις η γυναίκα έβγαλε το παπούτσι, ο σκύλος το άφησε.

Στην συνέχεια, ο ιδιοκτήτης πέταξε το παπούτσι σε έναν άντρα με τους επιβάτες να του λένε ότι θα πάει φυλακή για την επίθεση του σκύλου του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον άντρα που τράβηξε το βίντεο η γυναίκα επιτέθηκε στον άντρα και αυτό ήταν που προκάλεσε την επίθεση του σκύλου.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σημειώνει η Daily Mail, όσοι σκύλοι δεν είναι υπηρεσίας πρέπει να βρίσκονται μέσα σε κλουβιά μεταφοράς όταν μεταφέρονται με το τρένο ώστε να μην ενοχλούν άλλους επιβάτες. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει διευκρινιστεί αν ο ιδιοκτήτης το είχε μέσα σε ένα τέτοιο κλουβί πριν ξεσπάσει ο καβγάς με την γυναίκα.