Υπάρχουν λάθη που περνάνε απαρατήρητα αλλά υπάρχουν και εκείνα που… κοστίζουν ακριβά! Στην περίπτωση ενός διαγωνιζόμενου στον αμερικάνικο «τροχό της τύχης» ένα λάθος στη διατύπωση μιας λέξης κόστισε 7.000 δολάρια!

Ο διαγωνιζόμενος με το όνομα Τζόνι κατάφερε και βρήκε όλα τα κρυμμένα γράμματα της κρυμμένης φράσης που ήταν «Μαθήματα χορού Φλαμένκο». Κλήθηκε λοιπον από τον παρουσιαστή να πει ολόκληρη την φράση ώστε να φτάσει στην νίκη.

Και κάπου εκεί ήρθε η καταστροφή! Η ομοιότητα του παραδοσιακού ισπανικού χορού με το κατά τα’ άλλα χαριτωμένο πτηνό τον οδήγησε στη χρεοκοπία και αυτό γιατί αντί να πει φλαμένκο είπε… φλαμίνγκο!

Κάπως έτσι η παίκτρια που ήταν επόμενη στη σειρά, πήρε την… μπάλα και απλά την έσπρωξε σε κενή εστία κλέβοντας όχι απλά τη δόξα αλλά κυρίως το χρήμα.

Την ίδια ώρα ο Τζόνι έμοιαζε χαμένος και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε γίνει ενώ μάταια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να του εξηγήσει σε ζωντανή μετάδοση, ότι ο σωστός συλλαβισμός της φράσης είναι κομβικός για την κατάκτηση του επάθλου.