Κανένα πτώμα δεν βρέθηκε στα ερείπια των κτιρίων πάνω στα οποία συνετρίβη χθες ένα αμερικανικό καταδιωκτικό αεροσκάφος F-18, το οποίο δημιουργεί ελπίδες ότι ο απολογισμός από το ατύχημα που σημειώθηκε στη Βιρτζίνια, στις ανατολικές ΗΠΑ, δεν θα ξεπεράσει τους 9 που τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ωστόσο τρία άτομα εξακολουθούν να μην έχουν ανταποκριθεί στην κλήση των αρχών να δώσουν σημεία ζωής, χωρίς ωστόσο να θεωρούνται αγνοούμενοι, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο Τιμ Ρίλεϊ, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Βιρτζίνια Μπιτς, της περιοχής στην οποία συνετρίβη το F-18 του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Ο Ρίλεϊ πρόσθεσε ότι τα σωστικά συνεργεία σταμάτησαν να ψάχνουν εντατικά για θύματα που ενδέχεται να είχαν εγκλωβιστεί στα ερείπια.

Το καταδιωκτικό συνετρίβη χθες λίγο μετά την απογείωσή του πάνω σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην Βιρτζίνια Μπιτς, προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ο πιλότος και ο εκπαιδευτής του, αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα αυτοεκτοξευόμενα καθίσματα όταν το αεροσκάφος παρουσίασε μια πολύ σημαντική μηχανική βλάβη.