«Με παρακολουθούσε κι εμένα», ομολογεί η πρώην σύντροφος του δολοφόνου, η οποία τον κατήγγειλε τρεις φορές στην αστυνομία χωρίς ωστόσο να του μιλήσουν καν.

Ο Joshua Stimpson έφαγε τώρα 26 χρόνια για τον ανατριχιαστικό φόνο της συντρόφου του Molly McLaren, μόνο που η κατακραυγή περιστρέφεται γύρω από τους αστυνομικούς χειρισμούς, καθώς δεν πίστεψαν ποτέ όσα εφιαλτικά τους αποκάλυπτε η πρώην κοπέλα του Alexandra Dale. Και ακόμα μια πρώην πριν από αυτή!

Πόσο επικίνδυνο ήταν δηλαδή το μοχθηρό αρπακτικό που εγκλημάτησε τελικά. Ο Joshua Stimpson δολοφόνησε, μόνο που «τυχερή» ήταν η φοιτήτρια που διατηρούσε πλέον δεσμό, κατακρεουργώντας τη με 75 μαχαιριές σε πάρκινγκ του βρετανικού Κεντ το περσινό καλοκαίρι.

cciikklelesffserrfd1

Τώρα όμως η πρώην σύντροφός του Alexandra Dale αποκαλύπτει πως η αστυνομία κώφευε στις εκκλήσεις της για το πόσο κόλαση είχε κάνει τη ζωή της όταν χώρισαν, παρακολουθώντας τη διαρκώς, απειλώντας τη, σκίζοντας ακόμα και τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

«Ήμουν τυχερή που γλίτωσα από αυτόν», είπε στη «Sun», «αυτός ο διεστραμμένος είχε κάνει εφιάλτη τη ζωή μου και ενημέρωνα πάντα την αστυνομία, η οποία δεν έκανε ποτέ τίποτα. Αυτή η κακόμοιρη κοπέλα έκανε το ίδιο και πάλι δεν συνέβη τίποτα».

cciikklelesffserrfd2

Αλλά και δεύτερη πρώην, η Leah Hubbard, βγήκε και δήλωσε πως τα ίδια πέρασε κι αυτή από τον μοχθηρό τύπο και η αστυνομία σήκωσε ξανά τα χέρια της.

Όπως μάθαμε πρόσφατα από το δικαστήριο, η McLaren τον είχε χωρίσει κάποια στιγμή και, μαντέψτε, είχε απευθυνθεί κι αυτή στην αστυνομία δύο φορές! Τη μία μάλιστα λιγότερο από μια βδομάδα πριν τη δολοφονία της. Τη δεύτερη φορά η αστυνομία του μίλησε, ήταν όμως προφανώς αργά, καθώς δύο μέρες μετά θα την έβρισκαν νεκρή.

Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση 7 μηνών και μετά τον χωρισμό τους, της έκανε κόλαση τη ζωή. Δυο βδομάδες ήταν βέβαια χωρισμένοι, αλλά ο Stimpson είχε τον τρόπο του με τις πρώην. «Περίμενε να δεις τι θα γίνει», της έγραψε στο Facebook πριν το φονικό, αλλά δεν ήταν φυσικά η μόνη απειλή που ανέβηκε στο κοινωνικό μέσο.

cciikklelesffserrfd3

Η αστυνομία είναι αναγκασμένη πια να ερευνήσει την ολιγωρία της, καθώς ένα κομμάτι της δίκης περιστράφηκε αναγκαστικά γύρω από τα πεπραγμένα των Αρχών, πόσο μάλλον όταν κατέθεταν οι δύο πρώην.

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Κεντ χρήζει περαιτέρω διερεύνησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της βρετανικής αστυνομίας…