Εκείνη απολάμβανε το νερό ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω ένας άνθρωπος πνιγόταν χωρίς εκείνη να μπορεί να το φανταστεί.

Η 24χρονη Anneka Bading βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που περνούσε με τους φίλους της στους καταρράκτες MacKenzie, στο Εθνικό Πάρκο Grampians, δυτικά της Μελβούρνης, ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω ένας άνθρωπος πνιγόταν.

Ο 28χρονος από την Ταϊβάν γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Οι φίλοι του, που φαίνονται στα βράχια κοντά στον καταρράκτη προσπαθούν απεγνωσμένα να τον σώσουν. Το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε το πρωί της επόμενης μέρας.

Η 24χρονη κολυμπούσε με δύο φίλες της όταν άκουσε τους φίλους του να ουρλιάζουν και να δείχνουν στο νερό.

«Σε εκείνο το σημείο δεν είχαμε ιδέα τι συμβαίνει. Σκεφτήκαμε ότι κάποιο ζώο βρισκόταν στο νερό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβαινε. Συνέχιζαν να ουρλιάζουν και να δείχνουν στο νερό» είπε η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail.

fb

«Βγήκα από το νερό και προσπάθησα να καλέσω τις αρχές. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έλεγαν οι φίλοι του. Τα πόδια μου έτρεμαν όταν κατάλαβα τι συνέβαινε».

Ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν τυχαία εκεί πήδηξε στο νερό για να σώσει τον 28χρονο αλλά δεν τα κατάφερε. Η 24χρονη, είπε σύμφωνα με την Daily Mail, ότι χρειάστηκε να περπατήσει ένα χιλιόμετρο μέχρι να φτάσει στο αμάξι και στη συνέχεια οδήγησε δέκα λεπτά μέχρι να βρει σήμα και να καλέσει σε βοήθεια.