Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες που φέρουν πάνω στις στολές τους οι αστυνομικοί στο εξωτερικό έχουν καταγράψει περιστατικά για τα οποία τα όργανα της τάξης δεν θα ήταν περήφανα. Σε αυτή την περίπτωση όμως η αστυνομικός Τζέμα Φόλοους κατέγραψε την εξαιρετικά ψύχραιμη αντίδρασή της όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένοπλο νεαρό.

Η αστυνομικός και ο συνεργάτης της έσπευσαν να ελέγξουν κλήση για ληστεία σε πολυκατοικία στην πόλη του Στούρμπριτζ, δυτικά του Μπέρμιγχαμ. Καθώς πήγαιναν προς το διαμέρισμα, η Φάλοους ήρθε αντιμέτωπη με έναν νεαρό που κρατούσε όπλο. Κράτησε όμως την ψυχραιμία της και προστάτευσε τον εαυτό της και τον συνάδελφό της, απομακρυνόμενη ελαφρώς από το σημείο. Κυνήγησε τον ένοπλο και τον συνεργό του αλλά δεν κατάφερε να τους συλλάβει εκείνη τη στιγμή.

Ο 19χρονος νεαρός έτρεξε εκτός πολυκατοικίας και προσπάθησε να ξεφύγει με ταξί. Κάτι που δεν αποδείχτηκε σωστή σκέψη μιας και δύο ώρες μετά η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 27 μηνών.