Σώθηκε μιμούμενος τον δίδυμο αδερφό του!

Η αδελφική αγάπη κάνει θαύματα


ΚΟΣΜΟΣ
17:57
24/01/2012
Σώθηκε μιμούμενος τον δίδυμο αδερφό του!
loading

Ένα τετράχρονο αγόρι εξέπληξε τους γιατρούς όταν κατάφερε να αναρρώσει από μία σοβαρή εγκεφαλική βλάβη αντιγράφοντας το δίδυμο αδελφό του.

Το 2008, ο Finn Jordan διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο. Ο όγκος είχε το μέγεθος μίας μπάλας του γκολφ.

Οι γιατροί κατάφεραν να χειρουργήσουν τον όγκο όμως μία βδομάδα αργότερα το παιδί έπαθε μηνιγγίτιδα.

Οι γονείς του, Claire Warriner και Pat, από το δυτικό Λονδίνο, είχαν προετοιμαστεί για τα χειρότερα, δηλαδή ότι ο γιος τους μπορεί να έχει μόνιμα ψυχικά και σωματικά προβλήματα λόγω της ζημιάς που έχει υποστεί ο εγκέφαλος.

Όμως ο Finn εξέπληξε τους πάντες με την ταχεία ανάρρωή του όταν άρχισε να αντιγράφει τις κινήσεις του αδερφού του Kian. Η ανάρρωση ήταν κάτι περισσότερο από ταχεία και οι γιατροί έτριβαν τα μάτια τους.

«Ο Kian και ο Finn είναι δύο δίδυμα αγόρια που όπως όλα, ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. Έχουν μία σχέση αγάπης - μίσους όπως όλα τα αδέρφια» λέει η μαμά τους.

Με τον τρόπο του ο Kian ενθάρρυνε τον αδρερφό του να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε.

Ο Finn ακολούθησε παράλληλα κι ένα νευροαναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες ασκήσεις με χρώματα και σχήματα.

Τα δύο αδέρφια μεγαλώνουν μαζί και από Σεπτέμβριο θα πάνε και μαζί σχολείο αφού ο Finn δεν θα χρειαστεί να πάει σε ειδικό όπως λέγανε οι γιατροί αρχικά.

Οι γιατροί μπορεί να έχουν αφαιρέσει τον όγκο όμως η πίεση που ασκούσε ο όγκος στο κεφάλι έχει προκαλέσει μία πληγή με τους γιατρούς να λένε ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί τελείως.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει