Βρέθηκε μετά από μήνες 4χρονη Μαρί-Ελένη που είχε απαχθεί από τον πατέρα της

Στα χέρια της νορβηγικής αστυνομίας ο 48χρονος


ΚΟΣΜΟΣ
20:36
09/10/2017
Βρέθηκε μετά από μήνες 4χρονη Μαρί-Ελένη που είχε απαχθεί από τον πατέρα της
loading

Στα χέρια της αστυνομίας στη Νορβηγία κατέληξε ο 48χρονος Νορβηγός, Τόρκελ Γκρίμσρουντ, ο οποίος, στις 27 Απριλίου είχε απαγάγει την τεσσάρων ετών κόρη του, Μαρί-Ελένη, έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία. Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου αναφέρουν, ότι η Κυπρία μητέρα της τετράχρονης αναχώρησε για το Όσλο για να σφίξει στην αγκαλιά της την μικρή και να την φέρει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου στη Νορβηγία. Νωρίτερα είχε παρουσιαστεί στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η νορβηγική εφημερίδα VG, ο 48χρονος πατέρας, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, υπέγραψε συμφωνητικό για να δώσει κατάθεση στις αρχές της Νορβηγίας, αφού κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών σε σχέση με την απαγωγή της δικής του κόρης.

Τον περασμένο Μάϊο το Ανώτατο Δικαστήριο της Νορβηγίας απέρριψε έφεση που καταχώρησε ο Νορβηγός πατέρας της τετράχρονης κατά απόφασης δικαστηρίου της χώρας, σύμφωνα με την οποία, ο τόπος διαμονής της ανήλικης δεν ήταν ποτέ η Νορβηγία και κατά συνέπεια η αίτηση για την κηδεμονία της θα εξεταστεί από τα κυπριακά δικαστήρια.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει