Το πρόσωπο των ημερών στη Βρετανία έχει γίνει δεκάχρονος μαθητής από το Kent της Βρετανίας, καθώς απέκτησε νέο αυτί από μέρος των πλευρών του. Ο Sean Wingrove-Smith, είχε γεννηθεί με μια σπάνια γενετική δυσλειτουργία που είχε σαν αποτέλεσμα να λείπει μέρος από το δεξί του αυτί.

Ωστόσο, έπειτα από σειρά επεμβάσεων, χειρούργοι του χάρισαν ένα νέο αυτί επιτρέποντας του να φορέσει για πρώτη φορά γυαλιά.

Παρά το γεγονός ότι ο Sean είναι κουφός από το ένα αυτί, σύμφωνα με τους γονείς του, μόνο και μόνο από αισθητικής πλευράς, η επέμβαση ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση του.

Όπως δηλώνει το ίδιο το αγόρι: «Η επέμβαση δεν με ανησύχησε, απλώς απεχθάνομαι τις βελόνες. Είχε πλάκα όταν πήγα στο σχολείο φορώντας έναν λευκό επίδεσμο που με έκανε να μοιάζω με στρουμφάκι. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι τα αυτιά των άλλων ανθρώπων είναι πιο καμπυλωτά ενώ το δικό μου όχι. Κατά τ’ άλλα είναι μια χαρά».

Η περίπτωση του Sean δεν είναι η μοναδική. Συνολικά 25.000 μωρά πάσχουν από το συγκεκριμένο σύνδρομο με αποτέλεσμα τα αυτιά τους, τα χείλη τους ή η μύτη τους να μην αναπτύσσονται κανονικά ενώ βρίσκονται στη μήτρα.