Την ώρα που ένα συνεργείο του BBC βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και τον μαγνητοσκοπούσε για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, το σκυλί του τού επιτέθηκε και τον κατασπάραξε. Ο λόγος για έναν Κύπριο, κάτοικο Λονδίνου, τον οποίο οι γείτονές του κατονόμασαν ως «Μάριο Περιβόητος».

σκυλι

Ο 41χρονος άνδρας από το Wood Green του βορείου Λονδίνου, δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο ράτσας Staffordshire bull terrier. Η νεκροψία απέδειξε ότι αιτία θανάτου ήταν βαθύ τραύμα στο λαιμό του 41χρονου που προκάλεσε «υποβολαιμικό σοκ και βλάβη στην αναπνευστική οδό που συνάδει με δάγκωμα σκύλου».

σκυλι2

Γείτονες που βρέθηκαν μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι το θύμα έχασε πολύ αίμα από το λαιμό, με αποτέλεσμα οι πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν να μην σταθούν ικανές να τον σώσουν. Ενώ άλλος γείτονας, δίνει μία άλλη εκδοχή για το περιστατικό καθώς δήλωσε ότι πιστεύει πως ο σκύλος επιτέθηκε σε κάποιο άλλο άτομο και δάγκωσε το αφεντικό του όταν επενέβη. Χαρακτήρισε δε το μπουλ τεριέ ως «καλό σκυλί».

Εκπρόσωπος του BBC είπε ότι ο οργανισμός έχει επίγνωση του συμβάντος αλλά δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.