Ο Dr. Conrad Murray, που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας του βασιλιά της ποπ Michael Jackson, επιμένει πως όσα έκανε ήταν απολύτως νόμιμα και πως υπήρχε λόγος για τον οποίο καθυστέρησε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, χαρακτηρίζοντας τον πελάτη του εθισμένο στο αναισθητικό.

Μιλάει για πρώτη φορά για το θάνατο του τραγουδιστή στο Today Show σε μία συνέντευξη που θα προβληθει σε δύο μέρη, σήμερα και αύριο.

«Εάν γνώριζα τότε αυτά που γνωρίζω σήμερα, ότι ο κύριος Jackson ήταν εθισμένος, εάν μου το είχε εξομολογηθεί… Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι έχουν μία συγκεκριμένη συμπεριφορά μη λογική, τότε μπορεί κάτι τέτοιο να περάσει από το μυαλό σου» ανέφερε ο γιατρός του Michael Jackson όταν ρωτήθηκε γιατί άφησε μόνο του τον τραγουδιστή στο δωμάτιο.

Εμμένει στη δήλωση του ότι ο Jackson έκανε μόνος του την θανατηφόρα ένεση του Propofol. O Dr Conrad Murray κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από τους ενόρκους και στις 29 Νοεμβρίου θα αναγγελθεί η ποινή του, που ενδέχεται να είναι μέχρι τέσσερα χρόνια φυλάκισης.