Έγινε η νεαρότερη μητέρα στη Βρετανία πριν από έντεκα χρόνια, όταν σε ηλικία 12 ετών βιάστηκε από τον αδελφό της και γέννησε την κόρη της, την οποία και έδωσε για υιοθεσία.

Σήμερα η 23χρονη πλέον Tressa Middleton από τη Σκωτία θα ξαναγίνει μητέρα.

Η απόφαση να αποκαλύψει το μυστικό της και να δώσει το μωρό για υιοθεσία τη στοίχειωνε και έπειτα από μια αποβολή, όπως γράφει η Daily Mail, φοβόταν πως δεν θα κατάφερνε να κάνει άλλο παιδί.

ksfjksfhsg2
Η Tressa Middleton

Ωστόσο τώρα η ίδια και ο 30χρονος σύντροφός της Darren Young ανυπομονούν να καλωσορίσουν το μωρό τους. «Θέλω όλα να είναι τέλεια αυτή τη φορά» δηλώνει η 23χρονη. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα επιφυλάσσει το μέλλον και ήδη αγαπώ το μωρό μου. Αυτό που συνέβη, που μου πήραν την κόρη μου… Δεν θα αφήσω αυτό το μωρό να φύγει. Δεν θέλω τίποτα να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον μου με το μωρό μου» τόνισε στην εφημερίδα Mirror.

ksfjksfhsg1
Η Middleton με τον σύντροφό της

Η κόρη της Annie γίνεται 11 φέτος το καλοκαίρι κι αυτό έκανε την Tressa να συνειδητοποιήσει πόσο μικρή ήταν όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Αποκάλυψε πως μέχρι πρόσφατα η κόρη της της έστελνε γράμματα, περίπου κάθε 6μηνο, αλλά πλέον σταμάτησε. Και πως έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την κηδεμονία της επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν «εγωιστικό» και θα διατάρασσε τη ζωή της μικρής. Εξέφρασε όμως την ελπίδα κάποτε τα δυο παιδιά της να συναντηθούν.

Η Middleton έζησε αρκετά χρόνια σε ξενώνες και ιδρύματα επειδή η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2012, ήταν άστεγη. Εθίστηκε στο αλκοόλ και την ηρωίνη μετά τη γέννηση της μικρής Annie, την οποία έδωσε σε ηλικία 2 ετών.

Μιλώντας πριν δύο χρόνια σε εκπομπή του δικτύου ITV αφηγήθηκε τη συνάντησή της με τον 16χρονο αδελφό της. «Η μητέρα μου ήταν άστεγη και εγώ ζούσα σε ανάδοχη οικογένεια. Μια μέρα οι ανάδοχοι γονείς μου μου κανόνισαν πάρτι γενεθλίων για να δω τον αδελφό μου Jason. Ήταν λίγο μεγαλύτερός μου αλλά ήταν πολύ ωραία που τον έβλεπα» είχε πει.

Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο Εδιμβούργο. Η μητέρα της προσπαθούσε να πάρει πίσω την κηδεμονία του Jason και τελικά κατάφεραν να ζουν και οι τρεις μαζί.

«Ζούσα σαν 20χρονη, αν και ήμουν μόλις εννέα ετών. Όλοι οι φίλοι μου ήταν μεγαλύτεροι, άρχισα να πίνω. Το πράγμα ξέφυγε και ξαναγύρισα σε ανάδοχη οικογένεια» θυμάται.

Το 2005, σε ηλικία 11 ετών κι ενώ ζούσε και πάλι με τη μαμά της, έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον αδελφό της.

Ο Jason, όπως αφηγείται, την πήγε σε μια οικοδομή, όπου της επιτέθηκε. «Πηγαίναμε εκεί συχνά με τα ποδήλατά μας. Εκεί που όλα ήταν καλά σε μια στιγμή όλα άλλαξαν».

Λίγο μετά το σώμα της άρχισε να αλλάζει. «Μια φίλη μου μου είπε πως ίσως είμαι έγκυος αλλά εγώ το αρνούμουν. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Δεν σκέφτηκα καθόλου την άμβλωση, ήμουν εναντίον ακόμα και σε εκείνη την ηλικία. Το είπα στη θεία μου, εκείνη μου είπε να το κρατήσω κρυφό. Αλλά η μαμά μου που έκανε μπάνιο με άκουσε και με κυνήγησε στον δρόμο φορώντας μόνο την πετσέτα της».

Μόνο μετά τη γέννηση της μικρής Annie η Tressa βρήκε το θάρρος να ομολογήσει ποιος ήταν ο πατέρας του μωρού της. «Ήμουν στο σπίτι της μαμάς μου και λίγο μετά ήρθε ο Jason. Ήταν εντελώς μεθυσμένος, μου είπε πως με αγαπά ερωτικά. Ήταν ο μόνος που ήξερε πως το παιδί ήταν δικό του. Αργότερα, μεθυσμένη κι εγώ, είπα την αλήθεια στη φίλη μου» περιγράφει.

ksfjksfhsg3
Η 12χρονη Tressa κρατά στα χέρια της τη νεογέννητη κόρη της. Δίπλα της η μητέρα της

Όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του πατέρα παρενέβησαν οι αρχές και σε δίκη το 2009 ο Jason φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια, όταν η εξέταση DNA έδειξε πως πράγματι ήταν δικό του το παιδί.

«Ελπίζω μια μέρα να με συγχωρήσει» λέει η 23χρονη για την κόρη της. «Ξέρω πως θα είναι δύσκολο για εκείνη όταν ανακαλύψει πως ο θείος της είναι ο πατέρας της. Ελπίζω να καταλάβει».

«Δεν είσαι ποτέ μακριά από τις σκέψεις μου. Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που σκέφτομαι όταν πάω για ύπνο και ο πρώτος που σκέφτομαι όταν ξυπνάω το πρωί. Έχω ακόμα τα ρούχα που φορούσες όταν ήσουν μωρό. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα», είναι η αφιέρωση της Tressa Middleton προς την κόρη της στο βιβλίο της «Tressa: The 12-Year-Old Mum».

ksfjksfhsg4
Η 12χρονη Tressa Middleton