Συγκινημένος κι έκπληκτος ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει Αμερικανός πολίτης, από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος επαίνεσε τον αντιπρόεδρο για την πίστη του στους Αμερικανούς, την αγάπη του για τη χώρα και τις υπηρεσίες που παρείχε σε όλη τη ζωή του.

Η βράβευση έγινε ενώ Ομπάμα και Μπάιντεν ετοιμάζονται σε λίγες ημέρες να αποχαιρετήσουν οριστικά τον Λευκό Οίκο, με την έναρξη της προεδρίας Τραμπ.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Τζο Μπάιντεν άκουσε τον Ομπάμα να τον χαρακτηρίζει «την καλύτερη δυνατή επιλογή» όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και τον αμερικανικό λαό.

Μάλιστα ο Ομπάμα δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί για το ότι το διαδίκτυο θα είχε μια τελευταία ευκαιρία να κάνει πλάκα με το «bromance» μεταξύ τους.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός αντιπρόεδρος είπε πως ήταν «μέρος του ταξιδιού ενός ξεχωριστού ανθρώπου που έκανε ξεχωριστά πράγματα» και πως δεν είχε ιδέα για τη βράβευσή του.

ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ biden09