Αναστάτωση επικράτησε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένα φορτηγό που μετέφερε 20 εκατ. μέλισσες βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα οι μέλισσες να απελευθερωθούν. Όπως είπε ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στο διαχωριστικό και το φορτηγό ανετράπη.

Ο αυτοκινητόδρομος 15 έκλεισε για αρκετές ώρες, ενώ μελισσοκόμοι της περιοχής προσπαθούσαν όλο το βράδυ να πιάσουν τις μέλισσες.

Αρκετές ώρες αργότερα οι αρχές έδωσαν ξανά στην κυκλοφορία το δρόμο, προειδοποιώντας, ωστόσο, τους οδηγούς να έχουν κλειστά τα παράθυρα των οχημάτων τους.

Ο οδηγός του φορτηγού και η σύζυγός τους κατάφεραν να βγουν από το όχημα, αλλά δεν γλίτωσαν τα τσιμπήματα. Οι μέλισσες τσίμπησαν επίσης δύο αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Οι μέλισσες μεταφέρονταν στην Καλιφόρνια, προκειμένου να γονιμοποιήσουν αμυγδαλιές και ήταν ένα από τα 160 φορτηγά που στέλνονται νότια από μελισσοκόμους στη Νότια Ντακότα.

Το καλοκαίρι, περίπου 14 εκατομμύρια μέλισσες είχαν ξεφύγει από φορτηγό που είχε ανατραπεί σε αυτοκινητόδρομο στο Αϊντάχο.