Πολλά μικρά κορίτσια αγαπούν το ροζ αλλά μια γυναίκα έχει μεταφέρει την αγάπη της για το συγκεκριμένο χρώμα σε ακραίες συνθήκες.

Η 52χρονη Kay Sera η οποία ζει στην Καλιφόρνια, ισχυρίζεται ότι δεν έχετε φορέσει οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός από ροζ τα τελευταία 35 χρόνια, ζει σε ένα ροζ σπίτι και έχει επίσης έναν ροζ σκύλο. Τώρα η εκκεντρική ηθοποιός αποκαλείται, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, «το πιο ροζ άτομο του κόσμου» και η ίδια χαίρεται γι’ αυτό.

oeoasu3

«Να φορέσω κάτι άλλο εκτός από ροζ είναι αδύνατο για μένα. Το ροζ έχει γίνει η ζωή μου και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια ανακούφιση. Για μένα το ροζ είναι ενδυνάμωση» αναφέρει η ίδια.

Η 52χρονη που αποκαλεί τον εαυτό της «ροζ φλαμίνγκο σε έναν κόσμο περιστεριών», παραδέχεται η μανία με το ροζ στη ζωή της τής έχει κοστίσει συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες και συνεχίζει να κοστίζει. «Προστίθενται όλο και περισσότερα πράγματα καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο συνεχώς που στέλνουν ροζ αντικείμενα.

oeoasu2

«Είμαι πιο ροζ πρόσωπο του κόσμου και η ζωή μου είναι αφιερωμένη σε αυτό το χρώμα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι παράξενη, αλλά ειλικρινά νιώθω καταπληκτικά» προσθέτει.

oeoasu4

Μια τυπική μέρα της 52χρονης περιλαμβάνει τα εξής: Σηκώνεται από το ροζ κρεβάτι της, φοράει μια ροζ ρόμπα, πλένει το πρόσωπό της με ροζ σαπούνι και δίνει τροφή στο σκύλο της, μέσα σε ένα ροζ μπολ. Έχει μετατρέψει ακόμη και το σκύλο της σε ροζ «βάφοντας» το τρίχωμά του με χυμό πατζαριού.

oeoasu5

Η γυναίκα επιπλέον χρησιμοποιεί μόνο ροζ προϊόντα, βάφετα με ροζ μακιγιάζ και φοράει ροζ ρούχα. Αν και παλιά συνήθιζε να φοράει όπως λέει απαλό ροζ χρώματα, τώρα επιλέγει τα πιο έντονα και ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες για την ενδυμασία και τα αξεσουάρ της.

Μπορεί στην αρχή η οικογένειά της να νόμιζε ότι απλώς περνάει μία φάση αλλά τώρα περηφάνη λέει ότι πράγματι είναι το πιο ροζ άτομο του κόσμου.

oeoasu6 oeoasu7