Σε μια γκάφα κατέληξε μια μαμά η οποία ψάχνοντας ένα κομπιουτεράκι στο υπνοδωμάτιο της έφηβης κόρης της ήταν συγκλονισμένη όταν ανακάλυψε μια τσάντα γεμάτη με «ναρκωτικά» σε έντονα χρώματα.

Η 16χρονη Ashley Banks έλαβε ένα μήνυμα από την πανικοβλημένη μητέρα της λέγοντας: «Εγώ δε θα έχω ναρκωτικά στο σπίτι μου» καλώντας την να επιστρέψει αμέσως και να δώσει εξηγήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro. Η μητέρα από το Τέξας προειδοποίησε επίσης την κόρη της ότι θα ακολουθήσει «οικογενειακό συμβούλιο» μόλις επέστρεφε ο πατέρας της από την Καλιφόρνια για να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αλλά η Ashley απάντησε στη μητέρα της γελώντας λέγοντάς της ότι δεν είναι ναρκωτικά και ότι θα έπρεπε να τα βάλει μέσα στο νερό. Τα χάπια πράγματι διογκώθηκαν σε πολύχρωμο αφρό και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι. Τα καινοτόμα παιχνίδια ονομάζονται Grow Magic Capsules και είναι βέβαια για παιδιά.

Η τρομοκρατημένη μαμά συνειδητοποίησε το λάθος της και τη ρώτησε για ποιο λόγο αγοράζει ένα παιχνίδι που είναι για επτά ετών ενώ η ίδια είναι 16 χρονών και της είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει στο σπίτι. Η 16χρονη Ashley αποφάσισε να μοιραστεί το αστείο περιστατικό με την μαμά της στο Twitter και όπως ήταν λογικό αυτό έγινε viral και κοινοποιήθηκε πάνω από 300.000 φορές.

spinanrik2 spinanrik3

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό με παιδιά να προβάλλουν στα κοινωνικά δίκτυα τις γκάφες των γονιών τους ή τις παρεξηγήσεις. Συχνά είναι τα μπερδέματα και τα λάθη ιδιαίτερα όσον αφορά την τεχνολογία και τα social media καθώς οι γονείς δεν πάντα τόσο εξοικειωμένοι με αυτόν τον τομέα.

spinanrik1