Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν έπεσε από ένα βράχο την ώρα που «έπαιζε» με μια ηλεκτρονική συσκευή που κρατούσε στα χέρια του.

Ο 33χρονος Joshua Burwell σκοτώθηκε μετά από μια «βουτιά» από ένα βράχο 18 μέτρων στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης είδαν τον άνδρα να περπατάει και να πέφτει από το βράχο καθώς ήταν απασχολημένος και απρόσεχτος. Σύμφωνα με τη New York Daily News ο άνδρας δεν πρόσεχε καθώς περπατούσε καθώς ήταν απασχολημένος με την ηλεκτρονική συσκευή που κρατούσε στα χέρια του και βρέθηκε στο γκρεμό.

mansdafb2

Μετά την πτώση η οποία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής τρεις άνδρες πήγαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. «Οι τρεις άνδρες, κινήθηκαν πολύ γρήγορα. Βρήκαν τρόπο και κατέβηκαν κάτω στο βράχο. Έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να τον σώσουν», είπε ναυαγοσώστης της περιοχής. Όμως παρά τις προσπάθειες ο άνδρας ήταν νεκρός, σύμφωνα με τους γιατρούς που έφτασαν στο σημείο.

mansdafb3

Ένας από τους συγγενείς του έγραψε στο Facebook: «Η οικογένεια σου και οι φίλοι σου θα σε αγαπούν πάντα. Θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου». «Αγαπημένος γιος, αγαπημένος αδελφός, στοργικός πατέρας» ήταν ένα από τα άλλα σχόλια για τον χαμό του άνδρα.

mansdafb4

Δεν είναι γνωστό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αν ο Burwell κρατούσε στα χέρια του μια φωτογραφική μηχανή ή ένα τηλέφωνο κατά τη στιγμή του θανάτου του. Ο ναυαγοσώστης, μιλώντας στα μέσα, προειδοποίησε για τους κινδύνους από τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ κάποιος περπατάει. «Ακριβώς όπως είναι η οδήγηση και η ταυτόχρονη χρήση ενός κινητού τηλέφωνου, έτσι δε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο αποσπά την προσοχή σας την ώρα που περπατάτε», είπε συμβουλεύοντας τους πολίτες.