Απολύτως περήφανη για τον άνδρα της κι ευτυχισμένη δηλώνει η Kahina, σύζυγος του τζιχαντιστή Σάμι Αμιμούρ, ενός από τους τρεις δράστες του μακελειού στο Μπατακλάν του Παρισιού, σε σειρά e-mail της προς μια παλιά της φίλη, αποσπάσματα των οποίων αποκαλύπτουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Η 18χρονη δίνει συγχαρητήρια για τις πράξεις του άνδρα της, λίγο μετά την αιματοχυσία της 13ης Νοεμβρίου, και επαινεί την αξία και τη θυσία του.

«Ενθάρρυνα τον άνδρα μου να φύγει για να τρομοκρατήσει τον γαλλικό λαό που έχει τόσο αίμα στα χέρια του», γράφει η Kahina, που συνάντησε τον Αμιμούρ στο Σαιντ Ντενί, στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στη Ράκκα και από εκεί στη Μοσούλη. «Τον ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι μαζί του για να ανατιναχτώ κι εγώ».

Στα e-mail της περιγράφει επίσης την καθημερινή ζωή της στη Συρία: «Έχω διαμέρισμα πλήρως επιπλωμένο με εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια και τρία δωμάτια, δεν πληρώνω ούτε ενοίκιο, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό. Α, η ωραία ζωή!», γράφει και προσθέτει: «Τα αγαθά μοιράζονται ίσα ώστε όλοι να ζουν καλά».

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα σήμερα ενός παιδιού, γίνεται στα μηνύματά της και απειλητική: «Η ζωή δεν είναι μόνο ειρήνη, ειρήνη, ειρήνη, αγάπη, φιλιά. Μας σκοτώνεις, σε σκοτώνω, μας πολεμάς, σε πολεμώ. Όσο συνεχίζετε να προσβάλλετε το ισλάμ και τους μουσουλμάνους θα είστε πιθανοί στόχοι και όχι μόνο οι ‘μπάτσοι’ ή οι εβραίοι αλλά όλος ο κόσμος», γράφει σε ένα μήνυμά της στις 16 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.