Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η Χίλαρι Κλίντον

Θα το επισκεφθεί το Σάββατο


ΚΟΣΜΟΣ
9:28
13/07/2011
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η Χίλαρι Κλίντον
1
loading

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο πρόκειται να επισκεφθεί το Σάββατο η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής ημερήσιας εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ».

Όπως έχει ανακοινώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Χίλαρι Κλίντον θα βρίσκεται στην Τουρκία στις 15 και 16 Ιουλίου, όπου θα συμμετάσχει στις συναντήσεις της Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη, ενώ κατά την εκεί παρουσία της θα έχει επίσης συναντήσεις με τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Χ. Κλίντον θα επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την ιδιότητά της ως υπουργού Εξωτερικών. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, έχουν ταχθεί επανειλημμένα υπέρ των θρησκευτικών ελευθεριών του Πατριαρχείου και του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη.

Μετά την Τουρκία, η Χίλαρι Κλίντον θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 17 και 18 Ιουλίου και θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών και αρχηγούς πολιτικών κομμάτων για να συζητήσει «θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», όπως είχε ανακοινώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    ...ας δει την "αγια τριαδα" μηπως ησυχασουμε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει