Μια γυναίκα 22 ετών έγινε μητέρα και για αυτό αντιμετωπίζει έντονες επικρίσεις, τόσο από γυναίκες, όσο και από άνδρες, με τους τελευταίους να προσπαθούν και να τη φλερτάρουν ταυτόχρονα, αναφέροντας ότι θέλουν να μεγαλώσουν τον γιο της.

Η Ali Dancer σε σειρά βίντεο που δημοσίευσε στα social media ανέφερε ότι αποτελεί συχνό στόχο για τις γυναίκες, που κατακρίνουν τα νεανικά ρούχα που φοράει, αλλά και τις συνήθειες της.

«Γιατί πας για ποτό, γιατί μιλάς με άνδρες, ενώ μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου, γιατί φόρεσες στενά ή φαρδιά ρούχα, γιατί έγινες τόσο νέα μαμά κι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, με ρωτάνε κάθε φορά», ανέφερε η γυναίκα σε ένα από τα βίντεο της, σύμφωνα με την The Sun.

Μάλιστα, ανέφερε πως αρκετά οι άνδρες τη φέρνουν σε αμηχανία, επειδή με πρόσχημα το παιδί, προσπαθούν να ηθικολογήσουν και ταυτόχρονα να τη ρίξουν στο κρεβάτι.

«Πάντα ρωτάνε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και γιατί έγινα μαμά πριν κλείσω τα 30 έτη. Στη συνέχεια προσφέρονται να γίνουν πατριοί του γιου μου και ζητούν να κάνουν σεξ μαζί μου», πρόσθεσε σε ένα από τα βίντεο.

Αρκετοί χρήστες των social media υποστήριξαν την Ali και μερικοί δήλωσαν ότι ο κόσμος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οποιονδήποτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οπότε θα πρέπει να αδιαφορεί για τις αρνητικές αντιδράσεις.