Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού στην Κωνσταντινούπολη. Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει, ενώ δίπλα του σε κωματώδη κατάσταση εντοπίστηκε η 31χρονη σύντροφός του από το Ρέθυμνο. Τα ερωτήματα πολλά και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ενώ, όπως τόνισε, μιλώντας στο LIVE NEWS, θείος της 31χρονης, η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της.

«Μάλλον πετάξανε σπρέι στη μούρη. Από εκεί πέρα από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν», ανέφερε ο θείος της νεαρής.

«Η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση. Είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν “θα τη βγάλει”. Τη βρήκανε αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Το ένστικτο της μητέρας της

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε το ταξίδι του από το Ρέθυμνο, το κανόνιζε καιρό. Σχεδίαζε να περάσει 5 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά έχασαν τα ίχνη τους. Ο διαχειριστής του διαμερίσματος, που ενοικίασαν, χτυπούσε την πόρτα, όμως δεν άνοιγε κανείς. Βρέθηκαν αναίσθητοι στο υπνοδωμάτιο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 52χρονου.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας είχε ένστικτο. Την παρακάλεσε να μην κάνει αυτό το ταξίδι πριν φύγουν από την Ελλάδα.

«Στο Ρέθυμνο μένανε, εδώ πέρα είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της: “Έχω κακό προαίσθημα, μην φύγεις, κοπέλα μου”. “Μαμά, θέλω να ζήσω το όνειρο” τους είπε, όμως, η κοπέλα και πρόσθεσε: “Είμαι ερωτευμένη με αυτό το παιδί, που περνάμε τόσο καλά. Θέλω να περάσω καλά”», είπε ο θείος της 31χρονης.

Οι γονείς της 31χρονης βρίσκονται ήδη στην Τουρκία. Αγωνιούν για τη ζωή του παιδιού τους και αναζητάνε απαντήσεις. Πώς βρέθηκε η κόρη τους αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμα και ο σύντροφός της νεκρός δίπλα της;

«Ο μπαμπάς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 30 χρονών. Ο άλλος εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός, είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με πράγματα, τεράστια περιουσία», επισήμανε ο θείος της νεαρής γυναίκας.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το ζευγάρι να μην είχε κάποιο σημάδι από ξυλοδαρμό ή επίθεση.

Την ίδια στιγμή αναμένεται η έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για δύο επικρατέστερα σενάρια: το ένα αφορά τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, ενώ το δεύτερο αφορά τη διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 31χρονη έχει αποσωληνωθεί.