Ένας 52χρονος άνδρας από τη Νορβηγία βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Τουρκία. Ο Νορβηγός, βρίσκονταν στο δωμάτιο του, ενώ δίπλα του ήταν μια Ελληνίδα ονόματι Ευαγγελία Βρακάνη, που εντοπίστηκε αναίσθητη, αλλά με σφυγμό.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13:30 στη συνοικία Hacımimi του Πέρα, στον Γαλατά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κυπριακού Sigmalive, μέσω της ανταποκρίτριάς του, Σοφίας Ζαχαράκη., ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα νοίκιασαν το διαμέρισμα πριν από 2 ημέρες.

Ο υπεύθυνος του διαμερίσματος θορυβήθηκε όταν είδε ότι δεν είχε κανένα νέο από το ζευγάρι. Έτσι, τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και του είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Κατόπιν, μετέβη στο διαμέρισμα και αφού δεν έλαβε καμία απάντηση όταν χτύπησε την πόρτα, μπήκε με αντικλείδι και είδε το ζευγάρι να κείτεται στο υπνοδωμάτιο.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός. Η ελληνικής υπηκοότητας γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ζωντανή και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, δεν απειλείται η ζωή της.

Κλιμάκια της αστυνομίας άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό, εξετάζοντας το σπίτι επί ώρες. Η ακριβής αιτία θανάτου του τουρίστα θα διευκρινιστεί μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.