Αντιμέτωπος με κατηγορία για φόνο είναι ένας άντρας από τη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε μια τρανσέξουαλ γυναίκα, που τον έκανε να νιώσει ότι κάτι ήταν «ύποπτο» κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε στους γονείς του ότι «ήξερε ότι δεν ήταν Θεός, αλλά έπρεπε να το κάνει», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Damarean Kaylon Bible φέρεται να πυροβόλησε την 38χρονη Savannah Ryan Williams από «απόσταση εκατοστών» γύρω στις 05:45 π.μ. στις 29 Νοεμβρίου, στην 4th Avenue South στην πόλη της Μινεσότα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε ώρες αργότερα.

Ο Bible, ο οποίος παραπέμφθηκε στο δικαστήριο της κομητείας Hennepin την Τρίτη, εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν ένα πιστόλι στο διαμέρισμά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι πέρασε δίπλα από τη Williams σε ένα στέκι και εκείνη τον ρώτησε αν ήθελε σεξ, οπότε το ζευγάρι περπάτησε μέχρι μια κοντινή αυλή, όπου αργότερα την πυροβόλησε.

Ο Bible είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωθε κάτι… ύποπτο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και συνέχισε να αισθάνεται έτσι και μετά το τέλος της. Έτσι την πυροβόλησε και έφυγε.

Ο άντρας συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς έβγαινε από το διαμέρισμά του και στο πρώτο του τηλεφώνημα μετά τη σύλληψή του, επέλεξε να καλέσει τους γονείς του. Τους είπε ότι «μόλις δολοφόνησε κάποιον» και ότι «ήξερε ότι δεν ήταν Θεός, αλλά έπρεπε να το κάνει», σύμφωνα με τη New York Post.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο της Williams αλλά και για μια ένοπλη ληστεία, που είχε διαπράξει νωρίτερα τον Νοέμβριο.