Την ώρα που ολοένα και περισσότερα βίντεο συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τον τρόμο στο Ισραήλ, ένα άλλο βγήκε στην επιφάνεια που δείχνει ανθρώπους να διασκεδάσουν προτού η φρίκη ξεκινήσει.

Η νεαρή Shani Louk, η οποία ήταν στο μουσικό φεστιβάλ, χόρευε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της έχοντας γύρω της φίλους της κοντά στη Λωρίδα της Γάζας το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, η Shani δεν είχε ιδέα ότι λίγα λεπτά αργότερα θα ξεκινούσε η επίθεση, με εκατοντάδες θανάτους και απαγωγές ανθρώπων από το φεστιβάλ, σύμφωνα με το TMZ.

Η Louk απήχθη από και δολοφονήθηκε – το γυμνό σώμα της στη συνέχεια περιφερόταν στους δρόμους στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Η μητέρα της, Ricarda, μίλησε αφού ο φρικτός θάνατος της Louk έκανε το γύρο του διαδικτύου … παρακαλώντας όποιον έχει πληροφορίες να εμφανιστεί – προσθέτοντας ότι έχει ήδη δει το βάναυσο βίντεο με την κόρη της.

Η Ricarda λέει ότι η κόρη της – που είναι Γερμανίδα αλλά μεγάλωσε στο Ισραήλ – πήγε στο φεστιβάλ με μια ομάδα τουριστών.

Η Louk φέρεται να αμφισβητούσε συχνά τον στρατό και να αρνιόταν να εγγραφεί στην υποχρεωτική θητεία που υποχρεούνται να εκπληρώσουν οι Ισραηλινοί…