H Ariana Grande έχει συνδέσει το όνομά της με δύο στοιχεία όσον αφορά τα beauty look της: Το ένα είναι η signature αλογοουρά της και το άλλο είναι τα πάντα φρέσκα, ροδοκόκκινα μάγουλά της. Η pop star ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στους ακολούθους της πώς εφαρμόζει το ρουζ πάνω της με την τεχνική «heart ombre», η οποία φυσικά και έγινε αμέσως viral.

Για να δείξει τη συγκεκριμένη τεχνική, η Ariana Grande χρησιμοποίησε το Satin Matte Blush (από τη δική της εταιρεία που λέγεται «R.e.m. Beauty») σε δύο αποχρώσεις, χωρίς να κατονομάζει ακριβώς ποιες είναι, κάνοντας blending με το πινέλο της. Σε κάθε περίπτωση, εστιάζουμε στην εφαρμογή και όχι στο χρώμα, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα από οποιαδήποτε εταιρεία θέλετε.

@r.e.m.beauty

hypernova ombre blush as seen on @arianagrande 🎆🪐 here’s our new favorite way to add a cosmic burst of color to your makeup routine

♬ original sound – r.e.m. beauty

Πώς θα επιτύχετε την τεχνική «heart ombre»

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ξεκινάτε με την πρώτη, πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση και βάζετε μια γερή δόση στα μάγουλα και στη συνέχεια εφαρμόζετε την πιο σκούρα απόχρωση στα ζυγωματικά. Τα δύο ρουζ δίπλα δίπλα σχηματίζουν μια δίχρωμη καρδιά και από αυτό το σχήμα προκύπτει και το όνομα της τεχνικής. Συνεχίζετε εφαρμόζοντας ρουζ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών ακριβώς κάτω από το φρύδι και με το πινέλο κάνετε blending. Mε ένα δεύτερο πινέλο, εφαρμόζετε επίσης μια πούδρα στο χρώμα της άμμου και τελειοποιείτε το αποτέλεσμα. Έτοιμες σε μόλις 40 δευτερόλεπτα.