Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά μητέρα, καθώς με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έχουν αποκτήσει ήδη ένα γιο, τον Βλάση. Από τότε που έμεινε πρώτη φορά έγκυος, έχει κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά της και έχει αφιερωθεί στην ανατροφή του παιδιού της, ενώ φαίνεται ότι θα πάρει για λίγο ακόμα καιρό απόσταση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά και στο δεύτερο παιδί της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια βόλτα της στην πόλη και η παρουσιάστρια κρατούσε μια crochet tote Prada τσάντα, η οποία είναι η πιο ενημερωμένη πρόταση για το καλοκαίρι του 2024, καθώς το υλικό της είναι πλήρως εναρμονισμένο με την εποχή. Η συγκεκριμένη τσάντα του οίκου Prada κοστίζει 1.600 ευρώ στο επίσημο site και κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις, natural και οlive green.

To υπόλοιπο casual look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποτελείται από ένα τζιν παντελόνι, γαλάζιο φούτερ με κουκούλα και sneakers με την υπογραφή Gucci, ενώ την εμφάνιση ολοκληρώνουν ένα χρυσό ρολόι, δαχτυλίδια και oversize τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Prada Crochet tote bag €1.600