Αν ποτέ πιάσετε τον εαυτό σας να χρειάζεται μια «διακριτική» έμπνευση ομορφιάς, ίσως να θελήσετε να κρατήσετε μερικές σημειώσεις στυλ από την Χέιλι Μπίμπερ. Το μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ είναι γνωστή για το ότι επιλέγει μακιγιάζ, χτενίσματα και νύχια που είναι εξίσου μινιμαλιστικά και κομψά (π.χ. «strawberry girl makeup», «glazed donut nails» και άλλες τάσεις) -και όλα γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το φθινόπωρο είναι μια δημοφιλής εποχή για να επιλέξει κανείς μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του, και αποδεικνύεται ότι η Μπίμπερ αποφάσισε να αλλάξει το look της, επιλέγοντας μια νέα απόχρωση για τους πιο δροσερούς μήνες που έρχονται.

Ποιο είναι το χρώμα «μπισκότο βουτύρου- κανέλας» που αποτελεί φθινοπωρινή τάση στα μαλλιά

Στις 16 Αυγούστου, η trendsetter και ο διάσημος hair colorist Matt Rez χρησιμοποίησαν το Instagram για να παρουσιάσουν τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της για τη φθινοπωρινή σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Με την ονομασία «μπισκότο βουτύρου- κανέλας», όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Rez, το χρώμα είναι ένας απλός αλλά τολμηρός συνδυασμός ζεστών και λαμπερών χρυσαφένιων αποχρώσεων -ιδανικός για τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το Bustle, το παιχνιδιάρικο όνομα έχει νόημα, καθώς τόσο η Μπίμπερ, όσο και οι δημιουργοί περιεχομένου, αλλά και άλλα μέλη της κοινότητας ομορφιάς έχουν μια προφανή συμπάθεια για τις τάσεις με θέμα το φαγητό αυτή τη στιγμή. Από τα «blueberry milk nails» μέχρι το «latte makeup», ο κατάλογος των τάσεων που ακούγονται… γευστικές συνεχίζεται.

Όσο για τον Rez, αν δεν τον γνωρίζετε, πιθανότατα θα έχετε δει δουλειά του παλαιότερα, καθώς έχει συνεργαστεί με επιτυχημένες σταρ όπως η Florence Pugh και η Kendall Jenner, φροντίζοντας τα μαλλιά τους, ώστε να φαίνονται πάντα φρεσκοβαμμένα, αλλά και υγιή.

Καθώς ετοιμάζεστε για το φθινόπωρο, έχετε το νου σας για περισσότερες μετα-καλοκαιρινές λάμψεις. Και αν δεν ψάχνετε για έμπνευση στο χρώμα, ίσως να εμπνευστείτε από το bob κούρεμα που έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα φέτος.