Της είπαν «να καλυφθεί» την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες σε μια πισίνα στο Σίδνεϊ και έγινε έξαλλη, καταγγέλλοντας «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Ο λόγος για μια σταρ της τηλεόρασης στην Αυστραλία, την Kathleen Ebbs. Η non-binary influencer εξήγησε πως είχε επισκεφτεί την πισίνα όταν ένας ναυαγοσώστης την πλησίασε.

Η Kathy υποστήριξε ότι κατάλαβε αμέσως ποιο ήταν το θέμα. Ήταν το γεγονός ότι ήταν τόπλες και παρατήρησε ότι κανένας από τους άντρες δεν φορούσε κάτι από πάνω. Ο ναυαγοσώστης αποκάλυψε ότι «κάποιοι παραπονέθηκαν γιατί υπήρχαν παιδιά τριγύρω».

Η ίδια δήλωσε στο news.com.au ότι το πραγματικό θέμα είναι ότι «το στήθος έχει σεξουαλικοποιηθεί από το βλέμμα των αντρών και την πατριαρχία. Τα στήθη δεν είναι εγγενώς σεξουαλικά και το ξέρουμε γιατί τα παιδιά δεν τα βλέπουν ως κάτι τέτοιο, η κοινωνία όμως το κάνει».

«Δεν έχει καμία λογική για εμένα το γεγονός ότι οι άντρες μπορούν να έχουν τις θηλές τους και τα στήθη τους έξω αλλά εμείς δεν μπορούμε», συνέχισε.

Μετά το περιστατικό, η Kathy, η καλύτερη φίλη της οποίας είναι η γνωστή στον χώρο των μίντια Abbie Chatfield, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να εκφράσει την οργή της. «Τα παιδιά είναι τα μοναδικά άτομα που δεν σεξουαλικοποιούν τα στήθη μου», σημείωσε. «Γιατί τα παιδιά δεν βλέπουν το φύλο και τη σεξουαλικότητα και τα σώματα με αυτόν τον τρόπο. Όχι μέχρι να το μάθουμε».

«Οι γονείς σου σε αφήνουν να ντύνεσαι δημόσια και μετά φτάνεις σε μια ηλικία, όπως τα 10, και τότε ξαφνικά υπάρχει αυτή η έμφαση στο γεγονός ότι πρέπει να καλύπτεις το στήθος σου. Ξαφνικά τα ιδιωτικά σου μέρη δεν είναι δικά σου πια. Γιατί; Εξαιτίας της γ@@@ πατριαρχίας και του βλέμματος των αντρών και εξαιτίας της κοινωνίας όπου ζούμε».

Η Kathy συνέχισε, λέγοντας ότι «ως ένα non-binary άτομο προσωπικά αισθάνομαι ότι με σεξουαλικοποιούν περισσότερο όταν φοράω το πάνω μέρος ενός μπικίνι», ενώ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την πολιτική που ισχύει στην πισίνα, αφού δεν κατάφερε να βρει κάποια σχετική πληροφορία στο διαδίκτυο.

Το βίντεό της «πλημμύρισε» με σχόλια. «Αυτό είναι τόσο εκνευριστικό», έγραψε κάποιος. «Με κάνει να νιώθω πολύ άβολα ότι ένας άντρας με Speedos μιλά εκ μέρους των παιδιών για αυτό το θέμα. Ποιος είναι; Λυπάμαι για την εμπειρία σου», σημείωσε κάποιος άλλος.