Μια μαμά με 12 παιδιά αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει συνεχώς επιθέσεις από ανθρώπους που της λένε ότι πρέπει να κάνει «στείρωση» και να αναζητήσει «ψυχιατρική βοήθεια». Η ίδια πάντως λέει ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά.

Η TikToker @clutteredmother, η οποία έχει 36.400 και 545.800 likes, αναρτά συχνά βίντεο με τη μεγάλη οικογένειά της και συχνά δέχεται έντονη κριτική για το «φετίχ με τις εγκυμοσύνες».

Πρόσφατα έδωσε απάντηση με ένα βίντεο, γράφοντας: «Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι πρέπει να κάνω στείρωση». Κρατώντας πέντε από τα παιδιά της, λέει: «Αλήθεια, μπορώ να έχω άλλα πέντε τέτοια;».

Πολλά σχόλια στο πλέον viral βίντεο είναι υποστηρικτικά προς τη μητέρα, με έναν να γράφει: «Γιατί να τα παρατήσεις όταν είσαι καλή σε αυτό;».

«Έχω τρία και με ρωτούν πότε θα κάνω παραπάνω! Ποιος νοιάζεται, συνέχισε», έγραψε κάποιος άλλος.

Σε ένα ακόμη βίντεο, η μητέρα απαντά στο ερώτημα: «Τι σε κάνει να γελάς περισσότερο;».

«Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι είμαι ο λόγος που υπάρχει υπερπληθυσμός στον κόσμο», έγραψε σε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με τα παιδιά της.

Σε ένα άλλο, έγραψε: «Ο μπαμπάς είναι έτοιμος για το μωρό Νο 13», με αποτέλεσμα να πέσουν και πάλι βροχή τα σχόλια και κάποια να μιλούν για φετίχ του συζύγου της με τις εγκυμοσύνες.

«Υποτίθεται ότι αυτό είναι κάτι κακό;» αναρωτήθηκε κάποιος.

Άλλοι δεν ήταν και τόσο ευγενικοί με τους γονείς των 12 παιδιών. «Δηλαδή το να κάνει παιδιά είναι για εκείνον απλώς μια σεξουαλική απόλαυση. Σας παρακαλώ σταματήστε να κάνετε παιδιά», ήταν ένα σχόλιο.