Ένα μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ένα ξένο μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Καλιφόρνια. Πολλοί σχολιαστές όμως την κατηγόρησαν ότι η ίδια «αποζητούσε» την προσοχή, καθώς… προκάλεσε τη συμπεριφορά του άντρα.

Η Daisy Delacroix ανάρτησε στο TikTok βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που κατέγραψαν το περιστατικό την περασμένη Τετάρτη.

«Ο άντρας περπατά πίσω μου, αγγίζει τα οπίσθιά μου και ψιθυρίζει στο αυτί μου: Τι γίνεται μωρό;», έγραψε η ίδια, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.000.000 views. «Ήμουν σε απόλυτο σοκ».

«Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά: Σας παρακαλώ προσέξτε τι γίνεται γύρω σας», ανέφερε ακόμη το μοντέλο.

@daisydelacroix1

I can’t stress this enough to please be aware of your surroundings #womenoftiktok #fypシ

♬ original sound – Daisy

Στο βίντεο η νεαρή γυναίκα φαίνεται να κάνει τα ψώνια της και ο άντρας, ο οποίος φορά κουκούλα και δεν έχει ταυτοποιηθεί, προχωρά προς το μέρος της με επιθετικό τρόπο. Η ίδια φαίνεται να ξαφνιάζεται και να απομακρύνεται από το σημείο.

Κι ενώ πολλοί έμειναν άναυδοι από τις εικόνες, ορισμένοι άντρες σχολιαστές τα έβαλαν με τη Delacroix.

«Δεν είσαι στο γυμναστήριο. Φόρα ρούχα και αυτό δεν θα συμβαίνει», σχολίασε κάποιος.

«Γιατί φοράς αυτό για να πας για ψώνια; Αποζητά την προσοχή», έγραψε ένας άλλος.

Μάλιστα, ένας τρίτος έφτασε στο σημείο να πει ότι «τα ήθελε και τα έπαθε», με ένα ακόμη σχόλιο να αναφέρει ότι «αν είχε σεβασμό για τον εαυτό της, δεν θα την άγγιζε. Προσωπικά δεν θα αφήσω ποτέ τη γυναίκα μου να φορέσει τέτοια ρούχα».

Η Delacroix απάντησε, χαρακτηρίζοντας τα σχόλια αηδιαστικά. «Φοράω ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι. Άντρες σαν και εσάς είστε το πρόβλημα – και αυτό είναι τρομακτικό», ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ που είδαν το περιστατικό μέσω των οθονών, της επέτρεψαν να αποκτήσει πρόσβαση στο υλικό. Δεν είναι σαφές αν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.