Η Τζένιφερ Λόπεζ, η νέα κυρία Άφλεκ πια, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας με τον εκ νέου αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ στις 17 Ιουλίου, περιπλανήθηκε στο Παρίσι με τον σύζυγό της και κάποια από τα παιδιά τους σε ένα οικογενειακό ταξίδι του μέλιτος, και με τον αληθινό τρόπο της J. Lo, κατάφερε να επιτύχει το τέλειο glam, αναφορικά με το look των μαλλιών της -και όχι μόνο φυσικά-, ανεξάρτητα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Απογείωσε το απόλυτο καλοκαιρινό look στα μαλλιά

Ο κύριος και η κυρία Άφλεκ, λοιπόν, απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το πολυτελές Hôtel de Crillon στις 23 Ιουλίου ντυμένοι με ένα ροζ και χρυσό μεταλλικό φόρεμα (για εκείνη) και ένα ανθρακί γκρι κοστούμι (για εκείνον), με την Τζένιφερ Λόπεζ να έχει επιλέξει για τα μαλλιά της το απόλυτο καλοκαιρινό στιλ: την αλογοουρά.

Η J. Lo μάζεψε τα πλούσια μαλλιά της πίσω και μακριά από το λαιμό της σε μια απλή και εκλεπτυσμένη αλογοουρά με τις αφέλειες της χωρισμένες εκατέρωθεν του προσώπου της. Το κλασικό χτένισμα σε συνδυασμό με το αστραφτερό φόρεμά της ήταν το τέλειο παράδειγμα του high-low dressing.

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Λατίνα σταρ επέλεξε την αλογοουρά κατά τη διάρκεια του μήνα τους μέλιτός της στο Παρίσι. Η ίδια και ο σύζυγός της εθεάθησαν, επίσης, να παρατηρούν τον πλούτο του Μουσείου του Λούβρου στις 24 Ιουλίου, με την Λόπεζ να έχει τα μαλλιά της πιασμένα και πάλι σε αλογοουρά. Αυτή τη φορά, συνδύασε την ψηλή αλογοουρά της, με ένα έντονο φούξια sundress και μια ασορτί τσάντα για μια ανάλαφρη και δροσερή, αν μπορεί να την χαρακτηρίσει έτσι κανείς, εμφάνιση στην καρδιά του καλοκαιριού.

Και ενώ οι αλογοουρές της Λόπεζ στο μήνα του μέλιτός της ήταν περισσότερο DIY παρά glam, πολλές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας της τις έχει επιλέξει για τις αστραφτερές της εμφανίσεις.