Φέτος, η νέα συλλογή της Pandora, αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο, εμπνέεται από τις μικρές πράξεις αγάπης που βρίσκονται στις καθημερινές μας στιγμές, εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε ως φυλαχτό, για πάντα! Η συλλογή Pandora Moments είναι εδώ, για να γιορτάσει την αγάπη σε όλες τις μορφές της και για να δείξει στα αγαπημένα μας πρόσωπα, πόσο πολύ βρίσκονται στις σκέψεις μας. 

Η Pandora για να γιορτάσει τα “Little acts of Love” που μοιραζόμαστε, δημιούργησε το Padlock & Key Dangle Charm, ένα κοσμήμα χειροποίητης δεξιοτεχνίας από πολύτιμα μέταλλα σε μασίφ ασήμι 925, επίστρωση χρυσού και ροζ χρυσού 14Κ, επαναπροσδιορίζοντας το Padlock ως σύμβολο παντοτινής αγάπης. Ένα πανέμορφο λουκέτο & το κλειδί του, που μας επιτρέπει να «κλειδώσουμε» τις πιο όμορφες αναμνήσεις και να τις έχουμε πάντα μαζί μας. Στο νέο καινοτόμο σχέδιο, το κλειδί μπορεί να φορεθεί και ως ξεχωριστό κόσμημα, έτσι ώστε να μπορείτε να το χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να είναι το μόνο που μπορεί να ξεκλειδώσει το λουκέτο σας! 

Από τα σύμβολα της αγάπης, δε θα μπορούσε να λείπει το αιώνιο σύμβολο του έρωτα, η καρδιά, η οποία περίτεχνα πρωταγωνιστεί σε μοναδικούς συνδυασμούς βραχιολιών, δαχτυλιδιών, κολιέ και σκουλαρικιών. Το μασίφ ασήμι 925 συνδυάζεται με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ, λαμπερούς λίθους και κρύσταλλα σε εκθαμβωτικές δημιουργίες, που είναι σίγουρο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις τη μεγάλη βραδιά της αγάπης. Επιλέξτε μοναδικά σύμβολα και χαρίστε ένα απόλυτα προσωπικό δώρο, εμπνευσμένο από τη δική σας ιστορία αγάπης.

Παράλληλα, τα hand-finished κοσμήματα της Pandora, όπως το Heart T-Bar Snake Chain Bracelet της συλλογής Pandora Moments που είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο στην πιο πολυτελή εκδοχή του με επίστρωση χρυσού 14Κ και τα εντυπωσιακά Timeless Wishbone rings, είναι σίγουρo πως θα απογειώσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα & θα κάνουν τη φετινή γιορτή του έρωτα αξέχαστη!

#PandoraValentines #ForEveryStory #MomentswithPandora

Εξερευνήστε τη νέα Valentine’s Day Collection κάνοντας κλικ εδώ.

Online αγορές: pandorashop.gr/

Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandora: pandora.net/el-gr/stores