Το bioten, αντλώντας δύναμη από τη φύση και με στόχο να διατηρεί κάθε γυναίκα λαμπερή, συνεχίζει να προσφέρει μια καθημερινή νότα αναζωογόνησης, με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten Vitamin C.  

Η σειρά bioten Vitamin C είναι απαραίτητη για τη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας και ο απόλυτος σύμμαχός της για αναζωογόνηση και λάμψη της επιδερμίδας. Η σειρά bioten Vitamin C κρύβει όλη τη δύναμη και ενέργεια της βιταμίνης C, γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ το 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φωτίζει και μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας. 

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, ακολούθησε τα παρακάτω beauty tips: 

  • Εφάρμοσε την κρέμα ημέρας Vitamin C, κάθε πρωί πριν το μακιγιάζ και την κρέμα νύχτας Vitamin C κατά τη διάρκεια της βραδινής σου περιποίηση.  
  • Ολοκλήρωσε τη βραδινή σου περιποίηση, εφαρμόζοντας καθημερινά 1 αμπούλα λάμψης & αντιγήρανσης Vitamin C σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. 
  • Εφάρμοσε την υφασμάτινη μάσκα bioten Vitamin C 2 φορές την εβδομάδα και η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει λαμπερή και υγιή όψη. 

Γιατί με τη σειρά bioten Vitamin C, το πιο λαμπερό πρόσωπο, είναι σίγουρα το δικό σου! 

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φυσικά & online supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο biotencosmetics.com