Για το πάντα λαμπερό και αξιοζήλευτο πρόσωπό της η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί το χαβιάρι, αναφέρει το thelist.com. Και ενώ υπάρχουν πολλές celebrities που επιλέγουν πιο ταπεινά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, για παράδειγμα η Σκάρλετ Γιοχάνσον ξεπλένει το πρόσωπό της με μηλόξυδο, η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ προτιμά μια ενυδατική κρέμα με βασικό συστατικό της ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα.

Το χαβιάρι αν και ταιριάζει τέλεια με ένα ποτήρι σαμπάνια, έχει ευεργετικές ιδιότητες και για το δέρμα της κάθε γυναίκας που θέλει να το διατηρεί ενυδατωμένο και λαμπερό.

χαβιάρι

Το ακριβό αυγοτάραχο που χρησιμοποιεί η Τζολί είναι γνωστό ότι είναι ένα αντιγηραντικό συστατικό που μπορεί να σας προστατεύσει από τις ακτίνες UV και να ενισχύσει το κολλαγόνο, αναφέρει το thelist.com. Ενώ η δερματολόγος Δρ Michelle Green δήλωσε στο byrdie.com πως «Το χαβιάρι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και πρωτεΐνη, καθιστώντας το το πιο κατάλληλο για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η αφυδάτωση, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, καθώς και η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί μια κρέμα με εκχύλισμα χαβιαριού αξίας 530 δολαρίων

Αντζελίνα Τζολί

Σύμφωνα με το Elle, και όσα αναφέρει το thelist.com, η ηθοποιός χρησιμοποιεί μια κρέμα διάσημης, σουηδικής, εταιρείας πολυτελών προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών η οποία περιλαμβάνει ως βασικό συστατικό της εκχύλισμα χαβιαρού. Η κρέμα με το χαβιάρι που χρησιμοποιεί η σταρ του Χόλιγουντ πωλείται στα 530 δολάρια -μια απόλαυση που λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά-, αλλά δεδομένων των αποτελεσμάτων της στο πρόσωπο της Τζολί, άκρως θαυματουργή!

Η δερματολόγος της Τζολί, Δρ. Rhonda Rand, πρόσθεσε στο Refinery29, αναφέρει το thelist.com, ότι «η ομορφιά της ήταν πάντα τόσο φυσική, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει πολλά. Αυτό που έκανε και συνεχίζει να κάνει είναι απλώς η αυστηρή εφαρμογή του αντηλιακού της, ο σωστός καθαρισμός με ένα ήπιο, απαλό καθαριστικό με αντιοξειδωτικά, μερικές φορές γλυκολικό οξύ και φυσικά προϊόντα. Κάποια άλφα υδροξύ οξέα είναι, επίσης, καλά και είναι πολύ φυσικά». Συνοψίζοντας, η Τζολί παραμένει απαστράπτουσα χωρίς φίλτρα και ρετούς, ακολουθώντας μια πολύ απλή ρουτίνα, με ένα, ωστόσο, πολυτελές φινίρισμα.