Όταν πρόκειται για τις A-list celebrities αυτό που έχουν πάντα στο μυαλό τους είναι πώς θα κρατηθούν σε τέλεια φόρμα, αφού αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, και η Τζένιφερ Γκάρνερ (πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά), η οποία επενδύει πολλά στην εικόνα της, αν αναλογιστούμε ότι είναι μία από τις αρκετά διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, πώς η 49χρονη ηθοποιός κρατιέται σε φόρμα, η απάντηση έρχεται μέσα από το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει σε καθημερινή βάση.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Γκάρνερ -τουλάχιστον για το πρωινό της- ακολουθεί τη διατροφή που υιοθέτησε κατά τις προπονήσεις της για την ταινία «Peppermint». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com, η σταρ άρχισε να συνεργάζεται με τη διατροφολόγο Kelly LeVeque όταν γύριζε την ταινία δράσης και από τότε έχει διατηρήσει σε καθημερινή βάση την πρωινή της συνήθεια.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η συγκεκριμένη διατροφολόγος, λοιπόν, βασίζεται στην ιδέα του συνδυασμού σωστής ποσότητας πρωτεΐνης, λίπους, φυτικών ινών και χόρτων για να μείνει κανείς χορτάτος για περισσότερο χρόνο. Η Γκάρνερ, όμως, πήρε τη συμβουλή της και προσάρμοσε τη συνταγή στα προσωπικά της γούστα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Τζένιφερ Γκάρνερ στο Instagram, τα συστατικά του πρωινού της smoothie είναι σκόνη πρωτεΐνης κολλαγόνου, αλεσμένος λιναρόσπορος, σπόροι chia, βούτυρο αμυγδάλου, γάλα αμυγδάλου, σπανάκι και βατόμουρα. Τα προσθέτει όλα σε ένα μπλέντερ με λίγο πάγο και τα απολαμβάνει. Αυτό είναι όλο. Φυσικά, μπορείτε πάντα να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί αν το θέλετε.

Αν και απλή, η συνταγή smoothie της Γκάρνερ δεν είναι απλώς ένα μείγμα τυχαίων τροφών από το ψυγείο της. Αντιθέτως, έχει σχεδιαστεί για να την βοηθήσει να αισθάνεται χορτάτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο σύστημα της Kelly LeVeque.