Προφανώς, ορισμένοι από τους αγαπημένους σας bloggers, vloggers, το έχουν ήδη επαινέσει  Ή κομμωτής του οποίου ονειρευόσασταν τα μαγικά του χέρια εδώ και πολύ καιρό.

Τα μαλλιά είναι το στέμμα της ομορφιάς, αλλά η όμορφη εμφάνισή του δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Εκτός αν, φυσικά, είστε μία από αυτές τις τυχερές γυναίκες που έχουν πυκνά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορώ μόνο να τους ζηλεύω ευγενικά.

Αρκετά παραπονιόμασταν, ας πάμε για ψώνια για καλλυντικά μαλλιών. Αλλά ποια να διαλέξετε; Υπάρχουν πολλές μάρκες και χιλιάδες προϊόντα στην αγορά που μας βοηθούν στη φροντίδα των μαλλιών, αλλά μόνο μερικά από αυτά ξεχωρίζουν. Μία τέτοια μάρκα είναι η Olaplex. Έχετε ακούσει αυτήν την επωνυμία; Πολλές γυναίκες γνωρίζουν ήδη ότι η θεραπεία με αυτά τα προϊόντα τους βοηθά στην καταπολέμηση τυχόν προβλημάτων μαλλιών. Γίνετε ένας από αυτούς και βεβαιωθείτε για την αποτελεσματικότητά τους!

OLAPLEX ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ «ΣΠΑΣΜΕΝΟ»

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε δει διάφορες διαφημίσεις για σαμπουάν, οι οποίες λένε πώς μπορούν να αποκαταστήσουν τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως την άκρη. Δεν αρνούμαστε ότι υπάρχουν τέτοια σαμπουάν. Αλλά συνήθως λειτουργούν μόνο από το εξωτερικό και ούτω καθεξής μέχρι το επόμενο πλύσιμο. Ή περισσότερο με τη βοήθεια σιλικόνης και ορυκτελαίων που συσσωρεύονται στα μαλλιά και δεν επιτρέπουν περαιτέρω διαδικασίες με τα μαλλιά (για παράδειγμα, χρωματισμός ή εύκολο σταιλινγκ ). Αλλά αυτό δεν είναι το μονοπάτι που ακολουθεί η Olaplex.

Τα καλλυντικά μαλλιών Olaplex προσφέρουν μια νέα πατενταρισμένη τεχνολογία. Το θαυμαστό αποτέλεσμα οφείλεται στο συστατικό με τη χημική ονομασία διμελαϊκή δις-αμινοπροπυλ διγλυκόλη και αποκαθιστά τους σχισμένους δισουλφιδικούς δεσμούς στα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι υγιέστερα και λαμπερά μαλλιά – αναγεννά τις κατεστραμμένες ίνες μαλλιών που καταστρέφονται από χημικές, θερμικές ή μηχανικές επεξεργασίες. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Φυσικά, δεν μπορούν να αποκατασταθούν όλα τα μαλλιά στο 100%, αλλά η διαφορά θα είναι ορατή μετά την πρώτη εφαρμογή.

Αποτελεσματικά καλλυντικά μαλλιών

ΗOlaplex, όπως ίσως γνωρίζετε από κομμωτήρια, άρθρα ή βίντεο, αποτελείται από διάφορα βήματα και τρία κύρια προϊόντα:

No1 Bond Multiplier
No2 Bond Perfector
No3 Perfectorμαλλιών

Αυτά τα τρία προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν την αρχή κάθε επαγγελματικής φροντίδας, ξεκινώντας από το χρωματισμό των μαλλιών. Αλλά τα καλλυντικά μαλλιών που χρησιμοποιείτε τώρα στο σπίτι μπορεί να μην είναι κατάλληλα. Χρειάζεστε νέα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας.

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ OLAPLEX;

Η Olaplex διατίθεται κυρίως σε κομμωτήρια και θα ψάχνατε μάταια σε καταστήματα. Αυτά είναι καλλυντικά για επαγγελματική χρήση.Εάν βάψετε τα μαλλιά σας, είναι καλύτερα να κάνετε την πρώτη θεραπεία με το Olaplex απευθείας από το κομμωτήριο.

Τα δύο πρώτα προορίζονται για χρήση μόνο σε κομμωτήρια. Συγκεκριμένα, το Olaplex No.1 Bond Multiplier, το οποίο αναμιγνύεται στο χρώμα και το No.2 Bond Perfector – μάσκα περιποίησης που εφαρμόζεται μετά το πλύσιμο των μαλλιών κατά τη βαφή. Η Olaplex No.3 Hair Perfector σας επιτρέπει να συνεχίσετε να διατηρείτε το χρώμα των μαλλιών, αλλά στο σπίτι, μπορείτε να συμπεριλάβετε το σαμπουάν No.4 και το βάλσαμο No.5.

Αν κάποιος μου είχε πει πρόσφατα ότι όλη αυτή η μαγεία θα μπορούσε να συμβεί από την άνεση του σπιτιού, δε θα το πίστευα. Ωστόσο, για να ζήσετε αυτήν την επαναστατική μάρκα στα μαλλιά σας, ακολουθήστε τα βήματα! Θεραπεία Olaplex No.3 Hair Perfector – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία φορά την εβδομάδα σε πλυμένα μαλλιά, χτενίζετε, περιμένετε 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε ξανά με ένα κατάλληλο σαμπουάν. Συνδυάστε με το σαμπουάν αναγέννησης No.4 και το βάλσαμοNo.5

Εάν τα μαλλιά σας χρειάζονται πραγματικά εντατική και βαθιά φροντίδα, σας συνιστούμε Olaplex IntensiveBondBuildingHair Treatment No.0 για χρήση πριν από το No.3 Hair Perfector. 

Στεγνώνετε συχνά και επεξεργάζεστε τα μαλλιά σας με θερμικές συσκευές;

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε την κρέμα αναγέννησης και λείανσης Olaplex Bond Smoother No. 6 που «εξημερώνει» τα ιπτάμενα μαλλιά για έως και 72 ώρες. Έχει επίσης μια αποκαταστατική επίδραση. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα θα δώσει και αναζωογονώντας λάδι μαλλιών Olaplex BondingOil No.7 που προστατεύει επίσης τα μαλλιά κατά το θερμικό σταιλινγκ , αυξάνει τη λάμψη και την ελαστικότητά τους, και χάρη στη φωτεινή του σύσταση δε λιπαρένει τα μαλλιά.

Μπερδευτήκατε από τον αριθμό των βημάτων; Γι ‘αυτό το Olaplex έχει μια αρίθμηση σε κάθε προϊόν, ώστε να μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τα βήματα. Η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Στο Parfimo.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικά μαλλιών, σώματος και αρώματα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο διάσημες μάρκες όπως –Estee Lauder, Tom Ford, Ariana Grande, Victoria Secret και άλλα.