Τώρα που ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι είναι περισσότερες, είναι μια καλή ευκαιρία να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε μεθόδους και ρουτίνες ομορφιάς που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε ή δεν είχαμε την πολυτέλεια να εφαρμόσουμε. Οι καλύτερες σύμβουλοι αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά οι αγαπημένες μας σταρ και οι ρουτίνες ομορφιάς που ακολουθούν σε καθημερινή βάση, κάνοντάς μας κι εμάς να θέλουμε να αποκτήσουμε την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους. Όπως αυτή του διάσημου και λαμπερού μοντέλου Μιράντα Κερ, που πραγματικά μοιάζει με κούκλας.

Για την περιποίηση του προσώπου της σε καθημερινή βάση πριν κοιμηθεί η Κερ εφαρμόζει μια μάσκα ύπνου -τη χαλαρώνει και της χαρίζει την απαραίτητη φρεσκάδα για την επόμενη ημέρα- την οποία διατηρεί μέχρι το πρωί στις 05.30 όποτε και ξυπνάει. Το πρώτο πράγμα που κάνει, λοιπόν, μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι είναι να βγάλει τη μάσκα και να προχωρήσει στο dry brushing, το νέο trend στο χώρο της ομορφιάς, τρίβοντας απαλά με κυκλικές κινήσεις και μια ειδική βούρτσα το σώμα της. Πρόκειται για μια τεχνική που μειώνει την κυτταρίτιδα και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Στη συνέχεια προχωράει στην ενυδάτωση του δέρματός της με την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, ενώ κάτω από την περιοχή των ματιών εφαρμόζει ένα ειδικό έλαιο. Το μακιγιάζ της είναι σχετικά απλό, δεδομένου ότι περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γι’ αυτό ως βάση επιλέγει μια ΒΒ cream με δείκτη προστασίας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιεί λίγο highlighter για έξτρα λάμψη, ενώ κάνει τις βλεφαρίδες της πιο καμπυλωτές με ένα ψαλιδάκι. Τέλος, ολοκληρώνει το natural look της με λίγο ροζ ρουζ σε κρεμώδη υφή και είναι έτοιμη. Και κούκλα φυσικά!