Αν και 48, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας μοιάζει πολύ λαμπερή και φρέσκια, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι ο χρόνος της φέρεται με τον πιο γλυκό και ευγενικό τρόπο, κάνοντάς τη να δείχνει αρκετά νεότερη από την ηλικία της.

Μητέρα δύο κοριτσιών, κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται τόσο για το άψογο στιλ, όσο και για την υπέροχη και ανεπιτήδευτη εικόνα του προσώπου της. Ποιο είναι το μυστικό της γι’ αυτό το αποτέλεσμα;

Δηλώνει λάτρης των σπα, γι’ αυτό φροντίζει να τα επισκέπτεται τακτικά για την τόνωση της επιδερμίδας της, ενώ δεν παραλείπει να κάνει ασκήσεις και κατά του άγχους.

Δεν χρησιμοποιεί ποτέ έντονο μακιγιάζ, το οποίο θα κάνει το πρόσωπό της να φαίνεται «σπασμένο», διατηρώντας χαμηλούς τόνους τους οποίους επιτυγχάνει με απαλές ροζ και ροδακινί αποχρώσεις σε χείλη, ζυγωματικά και μάτια για μια πιο φρέσκια όψη.

Ταυτόχρονα, αποφεύγει δια ροπάλου τα βαριά foundation και άλλα καλυπτικά προϊόντα που δίνουν το εφέ της «μάσκας» στο πρόσωπο, τα οποία στις πιο ώριμες επιδερμίδες μάλλον τονίζουν και όχι κρύβουν τα διάφορα σημεία που μαρτυρούν την ηλικία της κάθε γυναίκας. Στα μάτια της επιλέγει, συνήθως, ένα πράσινο eyeliner το οποίο τονίζει τη λάμψη και τη σπιρτάδα των ματιών της, ενώ ένα ροζ- κοραλί ρουζ τονίζει σχεδόν πάντα τα ζυγωματικά της.