Η μελέτη των ωφέλιμων ιδιοτήτων και των ευεργετικών δράσεων της ελιάς και όλων των φυσικών συστατικών (όπως κισσός, άγριο κυπαρίσσι, λεμόνι, λεβάντα, τριαντάφυλλο) της Μεσογειακής φύσης, οδήγησε την Ελληνική εταιρεία Flax, στη δημιουργία των φυτικών καλλυντικών «Mythos» με μια πλήρη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς και για εξειδικευμένα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και σύσφιξης.

Χωρίς σύνθεση συμβατικών συντηρητικών (parabens) ή γενετικά τροποποιημένων φυτών, με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και κυρίως με τον ασφαλή κανόνα «απλά, φυσικά, ωφέλιμα», πάντα σε συμφέρουσες τιμές, τα καλλυντικά «Mythos» μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Carelab, στο κατάστημα Mythos The Shop (Ωκεανίδων 12, Αθήνα) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.flax.gr

Τα καλλυντικά «Mythos» μας παρουσιάζουν το gel καθαρισμού προσώπου(facial cleansing gel), τη μάσκα καθαρισμού προσώπου (facial cleansing mask) και το βούτυρο σώματος με ελιά και ρόδι(body butter, olive and pomegranate).

Το gel καθαρισμού προσώπου (facial cleansing gel), με βάση την ελιά και βιολογικά συστατικά από χαμομήλι, αλόη και γλυκερίνη φυτικής προέλευσης γίνεται η καθημερινή μας συνήθεια για καθαρό και υγιές δέρμα. Προσφέρει απαλή περιποίηση, καθώς η καταπραϋντική δράση της αλόης και του χαμομηλιού είναι ιδανική για τη φρεσκάδα και την απαλότητα του δέρματός μας.

Κοστίζει: 10,00 ευρώ

Η μάσκα καθαρισμού προσώπου (facial cleansing mask) με πράσινη άργιλο και βιολογικά συστατικά φυσικής ενυδάτωσης είναι η λύση για το βαθύ καθαρισμό. Οι δράσεις της ελιάς, της αλόης, της τζοτζόμπας, του βούτυρου καριτέ και της σόγιας προσφέρουν απορρόφηση του περιττού σμήγματος, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας μας. Επίσης οι καταπραϋντικές και απαλυντικές δράσεις της φόρμουλάς της την κάνουν ιδανική για τη συχνή εφαρμογή της.

Κοστίζει: 14,50

Το βούτυρο σώματος με ελιά και ρόδι (body butter, olive and pomegranate), πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και αμυγδαλέλαιο, λεκιθίνη και βιταμίνη Ε αποτελεί πραγματικά μια ολοκληρωμένη καθημερινή φυσική προστασία και ενυδάτωση του σώματός μας. Ταυτόχρονα προσφέρει ουσιαστική τόνωση της επιδερμίδάς μας και εξαιρετική αναζωογόνηση, έπειτα από το ντους ή το μπάνιο μας.

Κοστίζει: 10,00 ευρώ

Το gel καθαρισμού προσώπου(facial cleansing gel), τη μάσκα καθαρισμού προσώπου (facial cleansing mask), το βούτυρο σώματος με ελιά και ρόδι (body butter, olive and pomegranate) καθώς και τα υπόλοιπα καλλυντικά «Mythos» μπορείτε να τα βρείτε:

• στα καταστήματα Carelab
• στο Mythos The Shop (Ωκεανίδων 12, Αθήνα – 211 18.24.480)
• Καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.flax.gr

H εταιρεία Flax A.Ε προσφέρει από το 1966, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ασφαλή, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς και υγείας.