Έσπασε το κραγιόν σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Η λύση πάντως δεν είναι να το πετάξετε και να πάρετε ένα καινούργιο, αφού μπορείτε πολύ απλά να το κάνετε σαν καινούργιο.

Ακολουθήστε το παρακάτω trick και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πάρτε λοιπόν το σεσουάρ σας, ένα σπίρτο, έναν αναπτήρα ή ένα κερί και θερμάνετε λίγο τα δύο σημεία που θέλετε να ενώσετε.

Στη συνέχεια κρατήστε τα δύο κομμάτια και ενώστε τα, κολλώντας τα. Αν θέλετε μπορείτε με τη βοήθεια μιας μπατονέτας, του πινέλου χειλιών σας ή ενός κουταλιού να λειάνετε το σημείο της ένωσης για να μην είναι ορατό.

Έπειτα αφήστε το να κρυώσει, αν χρειαστεί βάλτε το και στο ψυγείο, έτσι ώστε να κολλήσει καλά. Το κραγιόν σας είναι σαν καινούργιο, έτοιμο για χρήση.

Αν πάλι δεν θέλετε να επιχειρήσετε το trick με την ένωση των δύο κομματιών, μπορείτε να βάλετε το σπασμένο κομμάτι σε ένα κουτάλι της σούπας και να το λιώσετε.

Έπειτα να το αποθηκεύσετε σε ένα μικρό βαζάκι και να φτιάξετε ένα υπέροχο κραγιόν σε μορφή lip balm. Ή απλώς να πάρετε το κομμάτι που έχει σπάσει και με τη βοήθεια ενός πινέλου να το αποθηκεύσετε στο βαζάκι.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.