Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη θέση του να ξεμείνετε από προϊόντα ομορφιάς ή να πρέπει να βρείτε μία έξυπνη λύση στο λεπτό, αναφορικά με την περιποίηση και το μακιγιάζ σας;

Αν αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη θα βρείτε αρκετές χρήσεις προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί για άλλο σκοπό, και όμως στην καθημερινότητα εξυπηρετούν σε περισσότερους τομείς. Όπως συμβαίνει και με τα τρία προϊόντα που ακολουθούν.

Αποσμητικό

Ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, και κυρίως γόβες, αφήνουν σημάδια στα πόδια σας, προκαλώντας φουσκάλες ή πληγές. Για να μην την ξαναπατήσετε, λοιπόν, χρησιμοποιήστε λίγο από το υγρό αποσμητικό σας, τοποθετώντας με το roll on λίγο αποσμητικό στα σημεία των ποδιών σας που είναι επιρρεπή σε φουσκάλες, πριν ξαναφορέσετε ένα νέο ζευγάρι παπουτσιών.

Μπατονέτες

Στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει από πινέλα σκιάς ή δεν θέλετε να λερώσετε τα φρεσκοπλυμένα σας για μια έξοδο που προέκυψε έκτακτα, οι μπατονέτες μπορούν να τα αντικασταστήσουν επάξια. Η τέλεια εφαρμογή της σκιάς στα μάτια σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Κρέμα μαλλιών

Γνωρίζατε ότι η κρέμα μαλλιών εκτός από την γνωστή χρήση σε όλους μπορεί να λειτουργήσει και ως κρέμα ξυρίσματος; Στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει, λοιπόν, από αφρό ξυρίσματος εφαρμόστε λίγη κρέμα μαλλιών στη θέση του και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως απαλά για το δέρμα σας.