Η 48χρονη αγαπημένη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ και μητέρα τριών παιδιών, αποκάλυψε στο realsimple.com τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί σε καθημερινή βάση, για να κρατάει το δέρμα της υγιές και λαμπερό.

Με τον χρόνο για προσωπική φροντίδα αρκετά περιορισμένο, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, καταφέρνει πάντα να ξεκλέψει λίγα λεπτά για να αφιερωθεί στην φροντίδα του προσώπου και του σώματός της.

Η αγαπημένη συμβουλή αυτοφροντίδας

Η καθημερινή άσκηση αποτελεί μία από τις αγαπημένες της συνήθειες, την οποία δεν παραλείπει ποτέ. Τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα στην ημέρα ασκείται με δυνατή μουσική, επιλέγοντας προγράμματα που την κάνουν να ιδρώνει.

Το μυστικό για ενυδατωμένο δέρμα

Υπάρχουν μέρες που το δέρμα μας δεν μοιάζει τόσο περιοποιημένο, αντιθέτως φαίνεται περισσότερο κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Το ίδιο συμβαίνει και με την Τζεν, κάτι που της χτυπάει «καμπανάκι» ότι χρειάζεται περισσότερο ύπνο και κατανάλωση επιπλέον νερού. Αν και αυτοί οι δύο τρόποι δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε το μόνο που κάνει είναι να φοράει επιπλέον ρουζ!

Το προϊόν ομορφιάς που εφαρμόζει καθημερινά

Με αγαπημένο της μότο το «τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο στη δεκαετία των ’50 από την απλή εφαρμογή αντιηλιακού κατά την δεκαετία των ’20», η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς να φορέσει αντιηλιακό στο πρόσωπό της. Όπως η ίδια αποκαλύπτει στο realsimple.com «μπορεί στα 20 να μην σας νοιάζει πώς θα μοιάζετε στα 50 σας, αλλά κάποια μέρα θα το κάνετε!». Επιπλέον, από τα βήματα που κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί είναι να πλύνει το πρόσωπό της με σαπούνι. Στην περίπτωση που δεν το κάνει σίγουρα θα το καθαρίσει με ένα μαντηλάκι προσώπου.