Μπορεί τα μαλλιά σου να μην διαθέτουν τον όγκο που θέλεις και η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Ωστόσο, το κατάλληλο χτένισμα μπορεί να δώσει έξτρα όγκο στα μαλλιά σου, ειδικά αν έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις να δώσεις άλλο αέρα στο χτένισμα σου.

Αν συνηθίζεις να ισιώνεις τα μαλλιά με το ισιωτικό σου ή ακόμη χειρότερα το σίδερο, πώς περιμένεις να τους δώσεις έξτρα όγκο; Τα ρόλεϊ είναι το «μαγικό» εργαλείο για να δώσεις τον όγκο που ζητάς αλλά και το ψαλίδι για τις μπούκλες.

Οι μπούκλες σαν δαχτυλίδι -πολύ σφιχτές- δημιουργούνται εύκολα με λεπτά ρόλεϊ.

Δώσε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά να καταλήγουν σε ανάλαφρη μπούκλα όπως η σταρ του Glee.

Αν δεν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό τότε δεν είναι ανάγκη να τα χτενίσεις σε στιλ «φωλιά».

Ανάλαφρα κύματα και για την Μπιγιονσέ που προτιμάει να πιάσει τα μπροστινά τσουλούφια και να ρίξει το βλέμμα στις σγουρές της μπούκλες. Το ψαλίδι για τις μπούκλες σου είναι ιδανικό για να πετύχεις το συγκεκριμένο λουκ.

H Πάρις Χίλτον με ανάλαφρη μπούκλα και όγκο διαλέγει ένα χτένισμα αλά Μέριλιν που είναι πάντα μια επιλογή που εντυπωσιάζει. Φυσικά ένα έντονο κόκκινο κραγιόν βοηθάει πολύ!

Πηγή: womenonly.gr