Γύρισες από τις διακοπές με τα ξανθά σου μαλλιά, ταλαιπωρημένα ή θαμπά;

Ήρθε το φθινόπωρο, και θέλεις να περιποιηθείς  τα μαλλιά σου, για να ‘ναι λαμπερά και υγιή;

Θες απλά να καθαρίσεις το ξανθό σου κεφάλι από τις κιτρινίλες της ρίζας;

Tώρα θα βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι στη μάσκα ομορφιάς… Hairmony Silver Hair Mask των ελληνικών καλλυντικών Dalon Cosmetics!

Η Silver Hair Mask σχεδιάστηκε για να καταπολεμήσει  τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους, που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά.

Η σύνθεσή της είναι πραγματικά τέλεια, καθώς προσφέρει 5 εξαιρετικά αποτελέσματα:

  1. αναδομεί,
  2. ενυδατώνει,
  3. μαλακώνει,
  4. και θρέφει την τρίχα,
  5. ενώ παράλληλα προστατεύει από το φριζάρισμα.

Η χρήση της είναι πανεύκολη: την απλώνεις ομοιόμορφα, σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και την αφήνεις να δράσει για 5-10 λεπτά. Ύστερα την ξεβγάζεις με άφθονο νερό και… υπέροχα, λαμπερά, υγιή ξανθά μαλλιά σε περιμένουν για να εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου!

Δώσε στα μαλλιά σου τη φροντίδα που χρειάζονται, πρόσφερε στον εαυτό σου, την ανανέωση που του αξίζει!

Θα βρεις το απόλυτο beauty trend των ξανθών μαλλιών σου, τη Silver Ηair Mask των Dalon Cosmetics στα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.

Βρείτε τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics στα:

biokalcosmetics.gr

Dalon Cosmetics

 

daloncosmetics