Πόσο άνετοι είμαστε στην Ελλάδα με την ανταλλαγή ειδών σπιτιού ή την αγορά επίπλων από δεύτερο χέρι; Η συνήθεια που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και την Αμερική, του να βάζει κάποιος στο σπίτι του έναν καναπέ ή ένα στρώμα, που έχει χρησιμοποιήσει ελαφρώς, προηγουμένως και κάποιος άλλος, εξαπλώνεται και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

Το φθινόπωρο, που είναι η εκκίνηση της σχολικής και φοιτητικής χρονιάς, πολλοί θα αναζητήσουν μία ανανέωση για το σαλόνι και το δωμάτιο, φοιτητικό ή παιδικό, ακόμη και για τη δημιουργία βρεφικού δωματίου, από την αρχή, με οικονομικό τρόπο.

Οι προσφορές από γνωστούς και φίλους και οι αγορές σε δεύτερο χέρι, από το διαδίκτυο, μπορούν να αναβαθμιστούν αυτόματα και να γίνουν πραγματικές ευκαιρίες. Πως; Κάνοντας τα σαν καινούργια, μετά από έναν διεξοδικό, επαγγελματικό αντιαλλεργικό καθαρισμό, που θα απομακρύνει ακάρεα, μικρόβια και λεκέδες, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Τώρα μπορείτε να δεχτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη, τις προσφορές για παιδική κούνια με το στρώμα της, για το μωράκι σας ή για έναν καναπέ, που θα στολίσει το φοιτητικό σπίτι, κρατώντας το budget χαμηλό. Πείτε το ναι και αφήστε την Clean Action, να αναλάβει δράση, ώστε να γίνουν καλύτερα από καινούργια και σίγουρα πολύ πιο καθαρά από το αν είχαν φτάσει στο χώρο σας, κατευθείαν από την αποθήκη κάποιου πολυκαταστήματος.

Ο καναπές και το κρεβάτι μας, είναι τα απόλυτα σημεία χαλάρωσης του σπιτιού, πάνω στα οποία περνάμε τη μισή μας ζωή. Ταυτόχρονα, είναι από τα πιο ακάθαρτα και επικίνδυνα για την υγεία μας, σημεία του σπιτιού, γιατί δεν είναι εύκολο να καθαριστούν σε βάθος και να απολυμανθούν με τα συμβατικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, όπως η ηλεκτρική σκούπα. Χρειάζονται κατά διαστήματα, επαγγελματική φροντίδα, γιατί μετατρέπονται γρήγορα σε αποικία, ακάρεων, βακτηριδίων και μικροβίων.

Καθαρός ύπνος

Ο λόγος, που το στρώμα συγκεντρώνει βλαβερά και αλλεργιογόνα, για τον οργανισμό στοιχεία, είναι η καθημερινή επιβάρυνσή του με διάφορα υγρά του σώματος, σκόνη, τρίχες και νεκρά κύτταρα.

Τα ακάρεα, πολλαπλασιάζονται με την τριβή η οποία δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάθε κίνηση πάνω στο στρώμα αναταράσσει την εσωτερική αλλεργιογόνο σκόνη και άλλες βλαβερές ουσίες, που επειδή είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα, μπορούμε να εξηγήσουμε καθημερινά συμπτώματα, όπως, μεταξύ άλλων, ο νυχτερινός και πρωινός βήχας, η βουλωμένη μύτη, η φαγούρα, το άσθμα, ακόμη και η δύσπνοια.

Η Clean Action μπορεί να φροντίσει το στρώμα με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά και να εγγυηθεί τον καλύτερο βιοκαθαρισμό και την περιποίησή του.

Χαλαρώστε με ασφάλεια

Ο καναπές, είναι η καρδιά του σπιτιού, εκεί χαλαρώνουμε με την οικογένεια, απολαμβάνουμε την παρέα με φίλους και χαιρόμαστε τη ζεστασιά και την ασφάλεια του χώρου μας. Είναι όμως ασφαλές σημείο, μπορούμε εμείς να τον κρατήσουμε καθαρό με τη φροντίδα που του παρέχουμε, με τα διάφορα καλύμματα;

Για να δώσετε λύση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, αφήστε την Clean Action να κάνει 5.000.000 φορές καλύτερη και πιο ξεκούραστη για εσάς, δουλειά.

Παγκόσμια καινοτομία στη βιομηχανία καθαρισμού

Με την παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού, τη νέα τεχνολογία Microsplitting, δηλαδή τη μικροδιάσπαση λεκέδων, από το βάθος της ίνας, ο καναπές αποκτά ξανά, λάμψη και προστασία, στα υφάσματα και τα δέρματα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο καθαρισμός γίνεται χωρίς χημικά, σαπούνια και αλλά καυστικά καθαριστικά, με σεβασμό στο υλικό του υφάσματος και στο είδος του καναπέ. Αυτό που μένει είναι η απολυτή καθαριότητα.

Μετά τον καθαρισμό, σε δερμάτινες επιφάνειες εφαρμόζεται ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η μέθοδος της Clean Action είναι φιλική προς το περιβάλλον με έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας, ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Μπορείτε να κάνετε χρήση των πιστοποιημένων υπηρεσιών της Clean Action, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτόπου στον χώρο σας. Oι ειδικοί της εταιρείας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές, εντός και εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής, κατόπιν συνεννόησης από Δευτέρα έως Κυριακή.

Πληροφορίες

Αναζητήστε τη λύση που χρειάζεστε για απόλυτα καθαρό και υγιεινό σπίτι εδώ ή στείλτε τη σχετική ερώτησή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 9736590, 694 7937992, 694 4417794