Η ενοικίαση του προσωπικού χώρου είναι μια πολύ καλή ιδέα για ένα έξτρα εισόδημα, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς υπάρχουν πάρα πολλά διαθέσιμα σπίτια και διαμερίσματα προς εκμετάλλευση.

Πώς θα κάνετε τη διαφορά για να κάνετε το σπίτι σας πολύ εύκολα φιλόξενο και θελκτικό στα μάτια των επισκεπτών;

Τα βήματα είναι απλά και οι ιδέες πολλές! Μια όμορφη κρεβατοκάμαρα, ένας φιλόξενος καναπές στο σαλόνι και έξυπνα έπιπλα εσωτερικού χώρου είναι τα πρώτα βήματα για ξεχωρίσετε.

Ξεκινήστε να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο έχοντας στο μυαλό σας την πολυτέλεια του ξενοδοχείου και τη ζεστασιά του σπιτιού, ένας συνδυασμός που σίγουρα θα πετύχει.

Σετ κρεβατοκάμαρας

Για να υποδεχθείτε τους ταξιδιώτες βασικό είναι να τους παρέχετε την άνεση που περιμένουν να βρουν. Εκτός από τα καθαρά σεντόνια και τα όμορφα αρώματα που θα αναδίδουν, καλό είναι να έχετε ένα άνετο υπνοδωμάτιο.

Διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια και χαλιά σε όμορφες αποχρώσεις είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν μια σπιτική αίσθηση.

Τέλος ένα μεγάλο κρεβάτι μ’ ένα αναπαυτικό στρώμα θα σας δώσει πολλούς πόντους για μια φιλοξενία που θα μείνει αξέχαστη.

Οι πιο αναπαυτικοί καναπέδες

Για να φιλοξενηθούν επιπλέον άτομα αλλά και για να δώσετε στυλ στο χώρο επιλέξτε ένα αναπαυτικό και πληθωρικό καναπέ κρεβάτι.

Τοποθετήστε τον δίπλα από ένα επιδαπέδιο φωτιστικό ή κάτω από ένα μεγάλο παράθυρο και μεταμορφώστε το χώρο με το ιδιαίτερο στυλ του.

Δημιουργήστε τον χαρακτήρα που θέλετε επιλέγοντας υφές στο ύφασμά του, χρώμα και pattern που θα τον μετατρέψουν στο βασικό έπιπλο του χώρου.

Επιλέξτε να συμπληρώσετε έξυπνα τη διακόσμηση με κεριά, υφασμάτινα λουλούδια και όμορφα αντικείμενα για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να κάνουν την εμπειρία πιο αληθινή.

Μην διστάσετε να τολμήσετε το διαφορετικό για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Έξυπνοι συνδυασμοί επίπλων

Με έξυπνους συνδυασμούς επίπλων εσωτερικού χώρου θα πετύχετε ένα ενιαίο ύφος στη διακόσμηση αλλά και θα κάνετε οικονομία χώρου και κόστους.

Όπως είπαμε παραπάνω ένας καναπές κρεβάτι είναι μια έξυπνη επιλογή, όπως επίσης και ένα τραπέζι το οποίο αλλάζει μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ένα μικροέπιπλο για έπιπλο υποδοχής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση αντικειμένων και για καλύτερη εξοικονόμηση χώρου. Δώστε σημασία στο στυλ που θέλετε να δώσετε και κάντε συνδυασμούς που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Διακοσμητικά Τοίχου

Μην ξεχάσετε τους τοίχους!

Ακόμα μία διάσταση για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες συνθέσεις και να συμπληρώσετε τη διακόσμηση. Έξυπνα διακοσμητικά τοίχου θα δώσουν έναν επιπλέον χαρακτήρα στο σπίτι.

Κρεμάστρες με φυσικά κλαδιά, ρολόγια χειροποίητα, vintage πινακάκια με χιουμοριστικά μηνύματα μπορούν να είναι κάποιες από τις επιλογές σας και να κάνουν την ατμόσφαιρα περισσότερο φιλική.

Ο κωδικός του Wi-Fi μπορεί να είναι γραμμένος σ’ έναν μαυροπίνακα γιατί σίγουρα θα είναι το πρώτο πράγμα προς αναζήτηση!

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου μοντέρνα

Ολοκληρώστε τη φιλόξενη αίσθηση με φωτιστικά, απλίκες και λαμπατέρ που θα δώσουν άπλετο φως στα αντικείμενα που έχετε επιλέξει να εντάξετε στο χώρο. Βάλτε απλίκες πάνω από τα καδράκια και δώστε έναν κινηματογραφικό χαρακτήρα στο δωμάτιο.

Τοποθετήστε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό δίπλα από μία πολυθρόνα και δημιουργήστε μια γωνία ξεκούρασης και χαλάρωσης. Δώστε φρέσκο λουκ στην τραπεζαρία επιλέγοντας ένα χαμηλό φωτιστικό που θα χαρίσει φως στις αναζητήσεις του επόμενου προορισμού στο χάρτη.

Με μικρές απλές κινήσεις μπορείτε να είστε πρώτοι σε βαθμολογία στην πλατφόρμα του Airbnb και να απολαμβάνετε τα όμορφα σχόλια των επισκεπτών σας.

Βγάλτε όμορφες φωτογραφίες που θα αναδείξουν τις στιλιστικές σας ιδέες και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Ο καναπές στο σαλόνι, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου και τα διακοσμητικά τοίχου θα περιμένουν να εντυπωσιάσουν επισκέπτες από ολόκληρο τον πλανήτη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το διακοσμήσετε με στιλ και αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε περιμένει ένα σπίτι χαλαρό και ζεστό μετά από ένα ταξίδι.