Τι δείχνει έρευνα για τη γυναικεία απιστία

Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σύγκριση με το παρελθόν


ΓΥΝΑΙΚΑ
20:31
14/07/2018
Τι δείχνει έρευνα για τη γυναικεία απιστία
7
loading

Για πολλά χρόνια, η απιστία θεωρήθηκε ως ένα παιχνίδι των ανδρών. Για παράδειγμα, ο παντρεμένος διευθυντής, που έχει σχέση με τη νεαρή γραμματέα του, ήταν ένα από τα κλισέ, που επικρατούσαν.

Όμως, όπως φαίνεται αυτό έχει πλέον αλλάξει και η απιστία είναι και γένους θηλυκού! Συγκεκριμένα, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών που απιστεί, έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ εκείνο των ανδρών παραμένει σταθερό.

Μάλιστα, οι άπιστες γυναίκες -κατά ένα μεγάλο ποσοστό- δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν, την εξωσυζυγική τους εμπειρία με τις φίλες τους. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι γυναίκες, πλέον, έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες να απιστήσουν, ενώ σε σύγκριση με εκείνους, είναι πιο ξεκάθαρες στους λόγους που τις οδήγησαν την απιστία.

Πέρα από το γεγονός, ότι σε σχέση με περασμένες δεκαετίες, εργάζονται περισσότερες γυναίκες (άρα είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν κάποιον στον εργασιακό τους χώρο ή στο ευρύτερο περιβάλλον), υπάρχει και η τεχνολογία. Μάλλον, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι το Facebook, κυρίως, έχει «κλείσει» πολλά σπίτια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και τα υπόλοιπα social media, καθώς και πολλά sites γνωριμιών, στα οποία μπαίνουν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Και μπορεί να έχει αυξηθεί το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών, που έχουν τουλάχιστον μια εξωσυζυγική περιπέτεια, συγκριτικά με περασμένες δεκαετίες, όμως, αυτό που δεν έχει αλλάξει, είναι η αντιμετώπιση.

«Η απιστία δεν ήταν ποτέ κοινωνικά αποδεκτή και δεν πρόκειται να γίνει» τονίζει η Δρ. Jessica O’Reilly, η οποία διατηρεί δική της διαδικτυακή εκπομπή. «Και οι γυναίκες, πάντα, κρίνονται πιο σκληρά από τους άνδρες», συμπληρώνει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Φίλε genocide

  Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την .... Οποίος κερατώνει μαλλον παντρεύτηκε πολύ νωρίς και δεν χάρηκε την ελευθερία του/της, γιαυτο δεν εκτιμά την σωστή επιλογή συντρόφου ούτε μπορεί να επιλέξει σωστά γιατί ουσιαστικά δεν ξέρει τι μπαζο κυκλοφορεί. Αυτοί/ αυτές στα 40 πιάνουν τα ξωκοιλα και τα καμπριολε και γελάει η ρουγα. Α, έχουμε και τους ανασφαλείς / νάρκισσους με τα σωματικά μειονεκτήματα που δεν το ξεπερνάνε ποτε και ψάχνουν συνέχεια επιβεβαίωση. Το εργαλείο που ανοίγει όλα τα λουκέτα είναι το μυαλό

 2. avatar βαγγελησ α.

  περισσοτερο το κανουν οχι για αλλο λογο αλλα το χαιροντε οτι σε εξαπατησαν δηλαδη.

 3. avatar περαστικος ξανα

  Δεν έχει αυξηθεί τίποτα. Οι γυναίκες δεν είχαν ποτέ ούτε ιερό, ούτε όσιο.

 4. avatar Genocide

  Ενα κλειδι που ανοιγει πολλα λουκετα ειναι ενα καλο κλειδι.
  Ενα λουκετο που ανοιγει με πολλα κλειδια ειναι ενα κακο λουκετο.

 5. avatar thanahs

  γιούπιιιιι !!! ισότητα... Και αν το ποσοστό των γυναικών που απιστεί έχει αυξηθεί, τότε σημαίνει πως και το ποσοστό των ανδρών έχει αυξηθεί καθώς, αυτοί που πηγαίνουν μαζί τουθ
  ς, πιθανότατα να είναι επίσης δεσμευμένοι. Απλά, όλο και περισσότερες παραδέχονται ότι έχουν κερατώσει.

  1. avatar Stateless

   Από που πηγάζει ότι αυτοί οι άνδρες είναι δεσμευμένοι?

   1. avatar thanahs

    Δηλαδή οι άντρες απατούν τις γυναίκες τους αποκλειστικά με δεσμευμένες, ενώ οι γυναίκες τους δικούς τους μόνο με ελεύθερους? Στατιστικά να το πάρεις δεν στέκει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει