Έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ, τόσο από γυναίκες που αναζητούν τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα, όσο κι από γνωστές fashion bloggers & editors που γνωρίζουν πολύ καλά πως να «απογειώνουν» τις ενδυματολογικές τους επιλογές με μια MISS POLYPLEXI τσάντα – statement.

dklgjd4

Η νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 είναι εδώ και σας περιμένει με κάθε μία από τις MISS POLYPEXI τσάντες να ξεχωρίζει! Είναι όλες 100% χειροποίητες και φτιάχνονται από ιδιαίτερα και πολύ ποιοτικά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

dklgjd2

Επιλέγονται τα πιο «in-fashion» χρώματα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι οποίες «παντρεύονται» με τη ξεχωριστή αισθητική των μοναδικών σχεδίων.

dklgjd3

Όποια ενδυματολογική εμφάνιση κι αν επιλέξετε, απογειώστε την κρατώντας τη δική σας μοναδική χειροποίητη τσάντα MISS POLYPLEXI!

Επικοινωνήστε για αγορές μοντέλων είτε από τη νέα συλλογή, είτε για να φτιάξετε τη δική σας μοναδική χειροποίητη τσάντα κατά παραγγελία! Πώς; Επικοινωνώντας με την ίδια τη MISS POLYPLEXI για να προσθέσετε την προσωπική σας «πινελιά».

dklgjd5

dklgjd1

Μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή MISS POLYPLEXI Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 εδώ:

facebook

misspolyplexi

 

instagram

miss_polyplexi

 

Επικοινωνήστε άμεσα για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.